Womanizer W500 PRO klitoriskiihoitin + Fifty Shades of Grey Under the Bed Stretcher sidontatarvikkeet

Fifty Shades Of Gray Womanizer tuotepaketti sisältää supersuositun Wominizer W500 PRO klitoriskiihoittimen sekä Fifty Shades OF Gray Under the Bed Stretcher sitomispaketin.

Paras Klitoriskiihoitin - Womanizer W500 Pro

Etsitkö piristystä petipuuhiin? Womanizerin ja Fifty Shades of Greyn yhdessä suunnittelme tuotepaketin avulla saat sänkypuuhiin sekopäistä kimaa ja naapurisi joutuvat kuuntelemaan kiihkeitä nautinnon ääniä illasta toiseen!


Osta tämä tuotepaketti edullisesti Kaalimato.com verkkokaupastaTuotteeseen pääset tästä!

Womanizer on yksi parhaista tuotteista mitä on kehitetty klitoriksen kiihoittamiseen. Womanizer W500 Pro sisältää sekä perinteisen suuttimen sekä XL kokoisen suuttimen. Malli on helposti ladattavissa mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Tämä tuote laittaa todellakin naisesi kiihoittumaan ja mahdollistaa klitoriksen kiihoittamisen parhaalla mahdollisella tavalla. Täydellinen tuote tuottamaan naisellesi armotonta nautintoa.

Tyylikkään musta Womanazier W500 pPro on erittäin tyylikkään näköinen ja sileä pinta onkin todella helppohoitoinen. Tuotteen mukana toimitetaan tyylikäs satiininen pussukka tuotteen helppoa säilyttämistä varten. Mukana tulevat kaksi suutinta ovat valmistettu silikonista. Irroitettavat silikoniset päät on helppo puhdistaa ja pestä vedellä.

Paras ja tehokkain klitoriskiihoitin

Kokemukset puhuvat Womanizer klitoriskiihoittimen puolesta: Naiset rakastavat tuotetta. Womanizer W500 Pro on erittäin tehokas apuväline Womanizer W500 Pro klitoriskiihoitinklitoriksen kiihoittamiseen. Laite käyttää hyväkseen ääniaaltoja sekä paineaaltoja aiheuttamaan naiselle superkiihoittavan tunteen – Jos et ole kokeillut on tämä ehdodon seksilelu hankita petipuuhiin!
Laite siis hyväilee Fonetiikan eli ääniaaltojen avulla sekä paineaaltoja hyväksikäyttäen naisesi klitorista. Se imee klitorista ja sykkivät paineaallot stimuloivat tehokkaasti sykäyksittäin klitoriksen pintaa hyväillen. Tämä tuote on paras ja ehdottomasti tehokkain klitoriskiihoitin naisen maksimaaliseen kiihoittamiseen. Lue kokemuksia ja tilaa tämä tuotepaketti aiheuttamaan sekopäistä kiimaa ja nautintoa parisuhteeseenne. Tämä on muuten täydellinen tuotepaketti seksilelua lahjaksi etsivälle – Suosittelemme!

Womanizer klitoriskiihoittimen käyttäminen

Womanizer W500 Pro:ssa on kätevä Kristallinen nappi jota painetaan kahden sekunnin ajan ja laite käynnistyy. Alussa laitteessa on aina pienin imuteho joka on säädettävissä laitteesta löytyvien +/- painikkeiden avulla. Laite asetetaan lähelle klitorista ja käynnistetään. Käynnistettäessä laitteeseen syntyy imu joka nostaa klitoriksen suoraan laitteen suutinta vasten. Laitteen imun ja ääniaaltojen ja paineaaltojen yhdistelmä saavat naisen emättimen pintaverisuoniin kovan verenvirtauksen mikä saa klitoriksen nousemaan esille. Tämä aiheuttaa naiselle todella kiihoittavan tunteen ja saa naisesi todella kiimaiseksi. Etsi sopiva asento ja jatka klitoriksen kiihoittamista. Kokeile säätää voimakkuutta: Huomaat kyllä itse / tai miehesi huomaa voihkeestasi mikä on täydellinen voimakkuus juuri sinun klitoristasi varten.

HOX! Womanizer W500 Pro klitoriskiihoittimen kanssa voi käyttää vesiliukoisia liukuvoiteita, mitkä lisäävät nautintoa.

Sido naisesi Fifty Shades of Grey-pakkauksessa mukana tulevilla ranne ja nilkka kahleilla nautinnon maksimoinniksi

Mukana saat W500 Pro klitoriskiihoittimen lisäksi remmin käsi ja nilkka kahleineen, silmämaskin, sekä ”Do not Disturb”-kyltin oveen kiinnitettäväksi

Fifty Shades Of Gray Womanizer tuotepaketti sisältää Womanizer W500 Pro :n lisäksi Fifty Shades Of Gray sidonta tarvikkeet lisäämään petipuuhien nautintoa. Gray Under the Bed Stretcher paketissa tulee mukana sänkyn patjan alapuolen kautta menevän todella kätevän remmin kahleineen (et tarvitse sänkyyn erillistä päätyä). Kahleet asennetaan patjan alle tulevan remmin avulla toisiinsa ja kahleiden avulla voit sitoa naisesi kiinni sänkyyn käsistä ja nilkoista. Remmi on säädettävissä ja on helppo ja nopea säätää sopivaksi eri kokoisiin sänkyihin. Kahleet säädetään sopivaksi helpoilla tarrakiinnityksillä ja mukana tulee silmämaski joka lisää intohimoa välillenne. Silmämaski peittää hyvin ja rakkaasi onkin auttamattoman tiedoton mitä teet seuraavaksi – Täydellinen paketti parisuhteeseen kiihoittaviin petileikkeihin! Mukana tulevan ovikyltin ”Do not Disturb” avulla tiedät ettie kukaan tule häiritsemään kun kiihoitat naiseisi klitorista ja harrastat Fifty Shades of Grey tyylisiiä naisia erittäin kiihoittavia sidontaleikkejä.

 

Osta tämä tuotepaketti edullisesti Kaalimato.com verkkokaupastaTuotteeseen pääset tästä!

 

Tekniset tiedot

 • Materiaali: ABS/Silikoni
 • Pituus: 12,5 cm
 • Ympärysmitta: 18,0 cm
 • Äänenvoimakkuus: min. 42dB
 • Latausaika: 120 min
 • Käyttöaika latauksen jälkeen: 240 minuuttia riippuen käyttövoimakkuudesta
 • Käytä lataamiseen ainoastaan pakkauksen mukana olevaa USB-laturia
 • Roisketiivis
 • Väri: Musta

Fifty Shades of Grey

 • Materiaali: Polyesteri, polypropyleeni ja elastaani (kahleet), polyesteri (silmämaski)
 • Keskiremmin pituus: max. 3,85 m
 • Ranne- ja nilkkakahleiden pituus 38 cm, korkeus 4 cm
 • Ranne- ja nilkkakahleiden ympärysmitta: 18-33 cm
 • Ranne- tai nilkkakahleiden etäisyys toisistaan: 3 cm
 • Silmämaskin leveys 18,5 cm, korkeus 8,5 cm

Jätä kommentti