Treffipalstat – Netin parhaat suomalaiset treffipalstat

Parhaat suomalaiset treffipalstat

Treffipalstat – onko niitä edes enää olemassa Suomessa?

Aikaisemmin sana viittasi selvästi sanomalehdissä julkaistuihin ilmoituksiin, ”palstoihin”, joissa lehden lukijat kertoivat itsestään ja pyysivät muita lukijoita joko soittamaan tai ottamaan heihin yhteyttä postitse.

Nykyään suomalaiset treffipalstat ovat siirtyneet nettiin ja suuri osa niistä tarjoaa palveluitaan (osittain) ilmaiseksi.

Me määrittelemmekin modernin treffipalstan sellaiseksi nettisivustoksi, jonka kautta kuka tahansa yli 18-vuotias suomalainen voi löytää itselleen seuraa – joko itse täyttämällä ilmoituksen tai vastaamalla muiden ”ilmoihin”.

Jotta sinun elämäsi olisi mahdollisimman helppoa, me olemme keränneet netin parhaat suomalaiset treffipalstat alle.

Suositellut treffipalstat

SivustoSiirry sivustolle ja luo profiili
seuraajokaiselle.fiNimi kertoo kaiken: Seuraajokaiselle.fi on kaiken ikäisille suomalaisille suunnattu treffipalvelu. 100 % aitoja profiileja. Luotettava kotimainen treffipalvelu

. Mene sivustolla ja luo ilmainen tilisi heti

Seuraajokaiselle.fi treffipalvelu - hanki profiilisi tästä
Be2Be2 Finland tunnetaan erinomaisesta persoonallisuustestistään, jonka avulla sinäkin voit löytää unelmakumppanisi!

Älä epäröi vaan tee tili ja sovi treffit nopeasti!

Parhaat treffipalvelut tuottavat treffejä ja Be2 Finland treffipalvelu on yksi suomen suosituimmista

Luo profiili ilmaiseksi!

Huomasitko, että suurin osa netin treffipalstoista antaa sinun luoda ilmaisen profiilin?

Etkö? No nyt tiedät senkin!

Ilmaisen profiilin luominen kannattaa, sillä jo pelkillä maksuttomilla ominaisuuksilla saatat löytää seuraa omalta alueeltasi.

Emme toki halua valehdella: Suurin osa palveluista toimii paljon paremmin, kun ostat edullisen maksullisen paketin ja otat kaikki ominaisuudet käyttöösi. Treffisivustot ja treffipalstat nekin nimittäin tekevät bisnestä – ja maksavat asiakkaat varmistavat, että sivustot jatkavat toimintaansa vielä tulevaisuudessakin.

Sinun kannattaa kuitenkin aluksi kokeilla ilmaisia ominaisuuksia. Toimi siis näin.

 1. Avaa itsellesi maksuton profiili yhteen yllä mainituista treffipalstoista.
 2. Täytä profiilin kaikki kohdat ja lisää profiilikuva.
 3. Selaa muita käyttäjiä ja ota heihin yhteyttä.

Näin yksinkertaista on treffien hankkiminen netistä.

Mikä on paras treffipalsta?

Vastaus on monimutkainen ja riippuu hyvin pitkälti siitä, oletko sinä etsimässä pitkäaikaista seuraa vakavaan parisuhteeseen vaiko vain yhden illan panojuttuja.

Paras palsta riippuu mm. seuraavista tekijöistä.

 • Mitä haet? Vakava suhde vai pelkät seksitreffit?
 • Minkä ikäinen olet? Oletko nuori opiskelija, keski-ikäinen vai jo eläkkeellä?
 • Oletko hetero, bi vai homo?

Tällä sivulla esitellyt suuret treffisivustot tarjoavat oikeastaan ratkaisun niille, jotka hakevat vakavampaa suhdetta (olitpa mies tahi nainen – minkä ikäinen tahansa – ja olipa seksuaalinen suuntautumisesi mikä hyvänsä).

Jos taas kaipaat yksinkertaisesti vain kunnon panoseuraa – lue tämä artikkelimme.

Vältä näitä 5 virhettä

Kun haet seuraa netissä, on tiettyjä asioita, joita ei kannata tehdä.

Me listasimme top5 virheet. Vältä siis näitä.

 1. Yliposeeraaminen: Unohda ne duckface-ilmeet ja teatraaliset kuvakulmat. Ota itsestäsi ennemmin luonnollinen ja rento kuva, joka kertoo paremmin millainen ihminen oikeasti olet.
 2. Valittaminen: Älä puhu pahaa aikaisemmista treffikumppaneistasi tai valita kovaan ääneen millaisilla paskatreffeille olit viimeksi. Treffipalsta on väärä paikka valittamiseen.
 3. Valehtelu: Ole rehellinen kaikessa – niin kuvissa, profiilissasi kuin vaatimuksissasi. Jos et ole miljonääri, älä väitä niin. Jos sinulla ei ole DD-kuppeja, älä kirjoita sitä profiiliisi. Haluat yhteydenottoja vain sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat oikeasti kiinnostuneet sinusta sellaisena kuin sinä olet.
 4. Lemmikkien korostaminen: Eläimet ovat tietysti ihana asia, mutta niistä ei kannata puhua liikaa (vaikka ne olisivatkin koko elämäsi). Treffipalstan muut käyttäjät etsivät kumppania, eivät lemmikkiä itselleen.
 5. Yksityisasioiden jakaminen: Sinun ei kannata lähteä kertomaan profiilissasi heti tarkkoja ansiotulojasi, sairastamiasi tauteja ja sinulle tehtyjä leikkauksia. Kerro riittävästi, mutta vältä yksityiselämäsi turhaa avaamista. Sen voit tehdä sitten vasta treffeillä!

Yksi ei aina riitä – kokeile useampia!

Mikään ei estä sinua luomasta profiilia usealle treffipalstalle.

Ylivoimaisesti suurin osa suomalaisista sivustoista on ilmaisia, joten et menetä mitään, jos käytät useampaa kuin yhtä palstaa.

Mikäli valitset yhden meidän suosittelemistamme sivustoista, voit olla varma, että tietosi ovat turvassa ja muiden käyttäjien profiilit ovat aitoja. Jos vastaavasti valitset jonkin sellaisen treffipalstan, jota me emme ole suositelleet, muista olla varovainen.

Luottokorttisi numeroa ei ikinä kysytä rekisteröitymisen yhteydessä. Anna maksutietosi vasta, jos olet tilaamassa jotain maksullista lisäosaa palveluun. Suurin osa moderneista suomalaisista treffipalstoista tukee verkkopankkimaksuja – joten luottokorttia ei yleensä tarvita ollenkaan.