Squirttaus eli naisen ejakulaatio

Squirtaus eli naisen ejakulaatio

Squirttaus eli naisen ejakulaatio tarkoittaa voimakkaassa kiihottumistilassa voimakasta nesteen purkautumisen ulkoisista sukupuolielimistä.Tapahtuakseen Squirttaus vaatii todella vahvan kiihottumisen ja tapahtuu vain harvoilla naisilla. Faktana on se että suurin osa naisista ei koe tätä koskaan

Mikä aiheuttaa ejakulaation eli Squirttauksen?

Se että vain harvat naiset pystyvät ejakulaation tekee siitä kiinnostavan ja sitä on tutkittu paljon. Tutkimukset ovat osoittaneet kiihottumistilassa naisen ulkoisista sukupuolielimistä ejakulaatiossa purkaantuva neste syntyy Skenen rauhasessa.

Faktat naisen ejakulaatiosta:

 • Vain harvat naiset kokevat ejakulaation
 • Squirttaus vaatii intensiivisen stimuloinnin
 • Syitä ja tarkoitusta naisen ejakulaatioon ei tarkkaan tiedetä
 • Tietyt kuukautiskierron ajat voivat olla otollisia squirttaukselle
 • Naiselle nautinnollinen ja erittäin kiihottava

Miehet haluavat aiheuttaa naiselle nautintoa ja se että squirttaaminen onnistuu vain harvoilta naisilta tekee siitä myös erittäin mielenkiintoisen ja miestä kiihottavan. Useat pariskunnat haluavatkin kokeilla onnistuisiko ejakulaatio heidän kohdalla.

Parhaat vinkit siihen, miten saat naisen squirttaamaan.

Haluamme auttaa ja samalla poistaa huhuja sekä myyttejä naisen ejakulaatiosta. Skenen rauhanen josta neste purkeutuu löytyy kaikilta naisilta. Itse squirttaaminen on useimmilla naisilla mahdollista vain kuukautiskierron tietyssä vaiheessa. Tyypillisesti tämä ajankohta on muutamaa päivää ennen kun kuukautiset alkavat sekä itse kuukautisten aikana.

1. Intensiivinen pillun simulointi

Uskomme että usein syynä siihen, miksi vain harva nainen kokee ejakulaation on se että valitettavan harva nainen kokee elämänsä aikana kunnollista intensiivistä pillun stimulointia minkä squirtaaminen todellakin vaatii. Vain harvat naiset squirttaavat helposti.

2. Kokeile Squirtaamista tuntemattoman kanssa

Naiset ja miehetkin kokevat kovan kiihoittumisen parisuhteen alussa. Eli hyvä aika kokeilla olisi juuri silloin kun molempien keho on täynnä hormooneja ja  olet ryhtymässä seksiin täysin tuntemattoman kanssa. Squirttaamista kannattaa siis kokeilla uusien partnereiden kanssa. Lisäksi seksiä kannattaa odotuttaa eli saada himot ylimmilleen.

3. Kova seksi saa naisen kiihottumaan, mikä helpoittaa saavuttamaan ejakulaation

Kova seksi ja pillun intensiivinen käsittely ovat tärkeässä roolissa jotta voisitte saavuttaa ejakulaation. Stimuloi ja kiihota naisen todella kuumaksi. Käytännössä kova seksi kiihottaa monia naisia ja se auttaa saavuttamaan päämäärän.

4. Tärkeää on muistat roolisi – anna naisesi nauttia ja kiihottua

Miehen tai naisen antama käsittely squirttaamista varten vaatii käsittelyä saavan osapuolen täydellisen kiihottumistilan jotta Squirttaus onnistuisi. Käsittelyä antavan tulee antaa aikaa ja virittää tunnelma kuumimmilleen, jotta naisen voisi saavuttaa täydellisen purkeutumisen. Kiihota siis naistasi ja muista liukkari sekä kerää parhaat seksilelut käsittelyä varten.

5. Älä unohda esileikin merkitystä

Esileikki on hyvä tapa saavuttaa hyvä eroottinen lataus. Antamalla naisellesi erottisen hieronnan stimuloit naisen tärkeitä alueita, jotka nostavat hormoonitoiminnan ylimmilleen. Jos et ole tutustunut Erogogeenisiin alueisiin kannattaa se tehdä heti.  Hiero naista hitaasti, kiusaten. Käy läpi koko vartalo ja anna naisen nauttia

6. Hyvä asento auttaa saavuttamaan ejakulaation 

Hyvä asento on A ja O Squirttaamisessa. Useimmat naiset kokevat parhaaksi asennoksi selällään olon. Tärkeää on löytää naiselle asento, missä nainen voi olla rennosti. Paras asento on usein selällään makaaminen polvet hieman koulussa.

7. Sormien käyttö ja nyrkkipano

Pillua pitää oikeasti stimuloida agressiivisesti jotta squirttaaminen onnistuu. Pornosta tuttu  G-pisteen stimulointi sormia käyttämällä on hyvä vinkki ensimmäistä kertaa squirttaamista kokeilevalle pariskunnallä. G-pistettä stimuloidaan voimakkaasti työntämällä pilluun 2-3 sormea ja stimuloinan pillun etuseinämää voimakkaasti noin 4-5cm matkalta.  Muista ensin lämmitellä nainen hyvin!  Jos naisesi antaa voit kokeilla myös nyrkkipanoa. Pillun käsittely on nyrkillä on hyvä aloittaa vasta kun sormi käsittely ei ole toiminut. Käytännössä nyrkkipanossa työnnetään koko nyrkki pillun sisään. Liukastetta on hyvä käyttää vaikka naisesi olisikin märkä.  Varmista siis että pillu on märkä ja lisää liukastetta riittävästi ennen nyrkin työntämistä pilluun. Voit kirtää kättäsi pillun sisällä mikä stimuloi G-pistettä ja voi aiheuttaa naisesi purkautumisen.

8. Valitse parhaat seksilelut mukaan naisen stimulointiin

Seksilelut ovat hyvä keino Stimulointiin. Hyviä välineitä ovat esimerkiksi isot dildot, anaalitapit sekä kiihottumista parantavat voiteet. Varaa välineet makuuhuoneeseen ennen kuin  aloitatte stimuloinnin.

9. Rentoutuminen ja luottamus

Naisen tulee pystyä rentoutumaan ja antautumaan siinä hetkessä täydellisesti omalle nautinnolle. Tämä vaatii täydellisen rentoutumisen ja sen että nainen luottaa täydellisesti kumppaniin.

 

Miltä ejakulaatio eli squirttaus tuntuu naisesta?

Useat naiset haluasivat tietää miltä squirttaus tuntuu naisesta. Useimmat naiset kuvailevat ejakulaatiota hyvin orgasmin kaltaiseksi: Pakottavalta paineelta ala-vatsassa orgasmin tullessa ja itse purkeutuminen todella vapauttavalta. Paine on hyvin samankaltainen kuin kova tarve virtsata. Usein ejakulaation oppineet naiset oppivat myös pidättelemään sitä. Äkkiarvaamaton ja kontroloimaton ovat parhaat tilat mitä seksissä voi saavuttaa ja sitä ejakulaatio on parhaimmillaan.

 

Hyvät ensiohjeet Squirttaamista ensimmäistä kertaa yrittävälle pariskunnalle

 

 1. Varaa aikaa ja rento tilanne
 2. Anna naisellesi eroottinen vartalohieronta
 3. Kiusaa ja stimuloi koko kehoa (näyki sisäreisiä, alavatsaa ja kiusaa klitorista)
 4. Kun huomaat naisen menevän hurmokseen vie keskisormesi pillun sisälle
 5. Hiero sormella naisen pillua 4-5cm matkalta etuseinämästä
 6. Lisää sormien määrää ja jatka G-pisteen stimulointia
 7. Paina kevyesti naisen alavatsaa stimuloinnin aikana
 8. Aloita G-pisteen vahva Stimulointi naisen pillun etuseinämän alueelta 4-5 cm syvyyydeltä työntämäälä kolme sormea koukussa pillun sisään ja paina vapaana oleva kätesi stimuloimaan klitorista. Hiero ja lisää voimakkuutta aste asteelta
 9. Jatka purkautumiseen saakka.

Älä lannistu vaikka ejakulaatio ei onnistuisi ensimmäisellä kerralla.

Täydellinen kiihoittuminen ja rentoutuminen ei ole helppoa saavuttaa. Jos ette onnistu ensimmäisellä kerralla, niin älkää silti lannistuko vaan yrittäkää uudelleen. Opetelkaa rentouttamaan toisenne ja kokeilkaa erillaisia tapoja kiihoittaa ja rentouttaa naista tilannetta varten. Rentous on tärkeä, sillä useat ovat lähellä saavuttaa Ejakulaation, mutta säikähtävät kovaa painetta (samantuntuinen kuin kova pissahätä) ja eivät uskalla antautua purkautumiselle. Squirttaus vaatii siis molempien osapuolien tutustumista asiaan ja siksi kannattaakin keskustella asiasta naisen kanssa läpikohtiasin.  Näin nainen ei pelkää purkaantumista ja voi saavuttaa Ejakulaation helpommin.

 

 

Jätä kommentti