Seksin ehdottaminen – Viisi parasta tapaa mitkä toimivat

Seksi mielessä ja mietit miten voisit ehdottaa netistä löydetylle kaunokaiselle että seksiä tekisi mieli?

Seksin ehdottaminen on yllättävän vaikeaa ja sitä se on niin miehelle kuin naiselle. Todella harva meistä valitettavasti tietää ne parhaat tavat millä saa helposti ja ilman mitään ihmellisiä taika temppuja.

Viisi parasta tapaa/ vinkkiämme yksinkertaisesti toimivat. Kokeile niitä täysin tuntemattomiin , netistä bongattuun baariruusuun kuin vaikka vaimoon. Älä Epäröi sillä ehdottanutta ei laiteta ja se joka ei ehdota ei saa pillua tai munaa. Yksinkertaista.

Parhaat tavat ehdottaa seksiä – näillä irtoaa!

1. Kosketus

Koskettamalla kerrot mitä olet vailla

Kosketusta ei tietysti pidä mennä tekemään heti vaan kun olette hieman tutustuneet. Parisuhteessa kostettamalla saa ja niin sitä saa tuntemattomaltakin. Jos siis etsit yhden yön juttua netistä niin kun menet treffeille muista kun tutustut häneen uskaltaa koskettaa kättä, kosketa niskasta tai sivele hiuksia. Yksinkertaisen toimiva tapa. Kosketus on tehokas tapa saada mies kuin nainen oikeaan tunnelmaan ja kun molemmat ovat kuumia niin pääsette itse asiaan. Kosketus on hyvä tapa tehdä aloite seksiin ja saada seksiä.

2. Olemalla suora

Kerro suoraa että haluat seksiä niin myös saat sitä

Deiteillä on tullut vastaan monenlaista naista joista näkee että ovat vailla vain ja ainoastaan munaa mutta eivät sitä kehtaa sanoa. Avaamalla pelin suoraan sanomalla että haluat panna häntä pääsette molemmat heti kartalle ja näet nopeasti johtaako tämä kerta naisen / miehen kanssa sänkyyn vai tuleeko litsaria ohtaan. Aina seksiä suoraan ehdoittamalla ei saa, mutta useimmiten. Uskalla olla siis suora ja ehdottaa seksiä. Ehdottanut saa!

3. Puhelimella on helppo ehdottaa seksiä.

Yllättävän moni seksiehdoitus tekstiviestillä päätyy myös seksiin

Jos olet pongannut naisia / miehiä esimerkiksi Sexpartner.fi panodeittisivustolta sopivan kohteen ja saanut heidän numeroita niin käytä niitä ihmeessä. Tekstiviestillä saa pillua ja munaa. Sinulla on periaatteessa luettelo puhelimessa niistä jotka ovat jo sivustolle rekisteröityessään kertoneet avoimesti että ovat vailla seksiä. Käytä siis keräämäsi kontaktit ja lähetä suora tektiviesti että sinua kiinnostaisi panna. Suora vieti toimii myös tekstiviesteissä. Mieti kuinka moni baari-ilta päättyy siihen että grillijonosta laitetaan viesti joka johtaa seksiin. Ehdota ja saa!

4. Onko sinulla deitit sovittuna – pukeutumalla kerrot mitä olet vailla

Seksikäs pukeutuminen on tapa ehdottaa seksiä

Seksin saamiseen vaikuttaa huomattavasti se miten pukeudut. Pukeutumalla seksikkäästi oma itsetuntosikin kasvaa ja olosi on seksikäs. Seksikäs olemus ja ulkonäkö suorastaan ehdottavat partnerillesi että nyt pitää saada. Seksikkäät vaatteet ovat siis hyvä tapa seksin ehdoittamiseen niin tuntemattomalle kuin omalle puolisolle.

5. Kehumalla kerrot että haluat seksiä


Kehumalla sänkyyn!

Puolisosi haluaa kuulla että on kaunis ja tuntea että mies haluaa häntä! Kehu siis ja kerrot kehuillasi puolisolle että haluat häntä. Kehu miehelle kuin naiselle saa onnelliseksi ja samalla halut nousevat. Pieni kosketus ja harrastatte villiä seksiä olohuoneen sohvalla. Muista siis kehulla saa pillua kuin munaakin.

Ota nämä parhaat tavat seksin ehdottamiseen heti käyttöön. Jos haluat testata miten nämä vinkkimme toimivat käytännössä kurkkaa tästä miten saat seksiseuraa netistä ja ota nämä 5 keinoa heti käyttöön! Parasta kokeilla!

Jätä kommentti