Salasuhde netistä – näin et jää kiinni kumppanillesi

Salasuhde netistä ilmaiseksi tänä iltanaTiesitkö että jopa yli 40% parisuhteessa elävistä pettää kumppaniaan jossain vaiheessa. Suomessa siis miltei puolet parisuhteessa elävistä miettii, että miten pitää salasuhde salassa kumppaniltaan. Tässä tekstissä vastaamme tähän hankalaan kysymykseen!

Pettämissivustot netissä

Elvytä intohimosi. Hanki salasuhde. – www.victoriamilan.fi

Salasuhteet ovatkin yleistyneet viime vuosina valtavasti, eikä vähiten siitä syystä, että netistä salasuhde on niin helppoa hankkia. Ylivoimaisesti kuuluisin salasuhteisiin erikoistunut sivusto on Victoria Milan. VM:ssä suomalaiset sopivat salaisia suhteita jatkuvasti ja siellä pettäminen on arkipäivää.

Victoria Milan sivusto on erinomainen vaihtoehto mikäli haluat pitää deittailusi salassa, koska sivusto on todella monella tavalla pyrkinyt vastaamaan juuri salassa pysymisen tarpeeseen. Indentiteettisi pysyy varmasti salassa ja pystyt deittailemaan anonyymisti.

Näin pidät suhteesi salassa

Heti ensimmäiseksi on hyvä tuoda julki se, että suhteen pitäminen salassa kumppanilta ei ole vaikeaa.

Paljastumiseen on kaksi syytä, joko omatuntosi ei kestä tilannetta ja kerrot suoraan asiasta kumppanillesi tai sitten teet jonkin aivan älyttömän typerän virheen, minkä takia paljastut. Jos uskot pystyväsi pitämään suusi kiinni ja vältät ne kaikkein typerimmät virheet, voit olla täysin huoleti.

Kumppanisi ei tule huomaamaan yhtään mitään ja sinä saat nauttia salasuhteen kaikista hyvistä puolista.

Hanki salarakas. – www.victoriamilan.fi

 1. Pidä tietokoneesi historia puhtaana
  Vaikket tätä välttämättä kumppanistasi uskokaan, niin hän silti todennäköisesti lukee ainakin satunnaisesti selainhistoriaa, josta selviää, että millä sivustoilla olet käynyt. Pidä huoli siitä, että tyhjennät historian sen jälkeen kun olet käynyt esimerkiksi Victoria Milan -pettämissivustolla.
 2. Muista kirjautua ulos sähköpostistasi
  Toinen todella helppo tapa paljastua on jättää oma sähköposti joko suoraan auki ruudulle tai sitten jättää kirjautumatta ulos. Jos sinulla ja kumppanillasi on esimerkiksi molemmilla gmail-tili, niin kaikki sinun viestisi näkyvät kumppanillesi, jos et ole kirjautunut ulos. Et varmasti halua, että kumppanisi näkee sinulle lähetetyt tuhmat kuvat ja flirttiviestit. Tämä on erittäin tärkeää muistaa!
 3. Älä käytä liikaa puhelintasi
  Kaikki käyttäytymisen radikaalit muutokset viestivät kumppanillesi siitä, että jotain on vialla. Siksi kannattaa pitää kännykän selailu mahdollisimman normaalina, vaikka siellä odottaisikin viesti salarakkaaltasi.
 4. Pidä kiinni rutiineistasi
  Edellisen kohdan vinkki pätee tietenkin kaikkeen käyttäytymiseen, mikä voi herättää epäilyksiä kumppanissasi. Koita pitää kiinni rutiineista ja olla oma vanha itsesi. Älä ole poissa kotoa tavallista enempää. Älä ”jää ylitöihin” tai lähde ”kavereittesi kanssa ulos” liian usein. Yksi hyvä tapa hankkia aikaa salasuhteellesi on aloittaa ”uusi harrastus”, jonka varjolla voit olla enemmän poissa kotoa.
 5. Keksi muutama hätävalhe valmiiksi
  Kannattaa aina valmistautua pahimpaan. Voi hyvin olla, että kumppanisi saattaa huomata käyttäytymisessäsi jotain outoa, vaikka kuinka yrittäisit toimia normaalisti. Tätä varten kannattaa keksiä valmiiksi muutama selitys, jotta ei mene sormi suuhun varsinaisessa tilanteessa. Jos et keksi mitään sopivaa, voit kertoa vaikka, että olet viime aikoina voinut vähän huonosti ja että olet varmaan tulossa sairaaksi.
 6. Älä rakastu salarakkaaseen
  Kaikkein tärkein vinkki salassapysymisen kannalta on se, että et rakastu kolmanteen osapuoleen. Tämä aiheuttaa vakavia ongelmia ja todennäköisesti johtaa siihen, että päädyt kertomaan asiakasta omalle kumppanillesi. Vältä tätä kaikin mahdollisin tavoin.
 7. Älä suututa salarakastasi!
  Tämä on se kaikkein suurin virhe. Jos suututat salarakkaasi ja hän haluaa kostaa sinulle, kertoo hän varmasti suhteestanne kumppanillesi. Tämä asia on aika vaikea, varsinkin jos salarakkaasi pääsee rakastumaan sinuun. Paras tapa välttää tämä tilanne on sopiva selvät pelisäännöt salarakkaasi kanssa heti deittailun alussa.

Parhaat sivustot salarakkaan etsimiseen:

Sexpartner.fi
FlirtFair.fi
VictoriaMilan.fi