Pillun nuoleminen – parhaat vinkit pillun nuolemiseen

Pillun nuoleminen

Kun nainen löytää miehen , joka osaa nuolla pillua oikein, pidetään tästä miehestä kiinni. Valitettavan usein asia on niin, että miehet eivät osaa pillun nuolemisen jaloa taitoa ja nainen jää suuseksissä tyydyttämättä täydellisesti.

Naiset vaihtavat usein keskenään kokemuksia seksistä, mutta jos mies osaa suuseksin, pidetään se salassa sillä nainen oikeasti tietää olevansa etuoikeutetussa asemassa, kun on löytänyt joka nuolee pilua oikein. Suurin osa naisista saavuttaa orgasmin parhaiten suuseksissä tai suuseksin ja seksin yhdistelmänä.

Etsitkö naista jota nuolla? Kurkkaa deittisivustolta sopivaa seuraa:

Sexpartner.fi
FlirtFair.fi
VictoriaMilan.fi
Keräsimme parhaat vinkit joiden avulla sinustakin voi tulla tämän jalon lajin mestari. Kerää siis pisteet kotiin, tyydytä naisesi täydellisesti nuolemalla tai tule seutusi suosituimmaksi naistenmieheksi lukemalla parhaat vinkit mitä netistä koskaan tulet löytämään tästä ultimaattisesta pillun nuolennan käsikirjasta jonka sinulle tarjoilee Deittivinkit.com

Perusasiat ensin kuntoon

Ensimmäisenä asiana meidän tehtävänä on valmistella sinut faktoilla pillusta jotta tiedät perusasiat ennen kuin rupeat hiomaan itsestäsi pillunuolennan mestaria.

#1: Arvosta naisen vartaloa

Kerro naiselle että hän on uskomattoman kaunis, niin että nainen oikeasti tiedostaa että tarkoitat sitä. Useat naiset valitettavasti häpeävät omaa vartaloaan ja eivät koe itseänsä kauniiksi. Paras tapa saada nainen rentoutumaan on kertoa se kuinka paljon arvostat hänen kaunista vartaloaan ja että koet että hän on uskomattoman kaunis. Voita naisesi luottamus ja näin hän myös rentoutuu kanssasi. Rentoutuminen on avain hyvään oraaliseksiin. Varmista siis että naisesi on sinut oman vartalon kanssa ja ymmärtää kuinka kauniina häntä pidät.

#2: Naisen Pillu on kauneinta mitä maailmassasi on

Useimmat miehet ovat nähneet paljon pilluja ja tietävät että jokainen pillu on uniikki luomus. Kerro naiselle, että arvostat hänen kaunista tiukkaa pillua ja että se on todella kaunis. Ottakaa yhdessä peili avuksi ja osoita kuinka kaunis hänen kosteikkonsa on. Naiselle ulkonäköpaineet ovat iso syy jännittämiseen ja siihen että isot orgasismit jäävät tulematta. Useat kokevat oman pillunsan olevan ruma eivätkä uskalla antaa miehen nuolla ja puuhastella sen kanssa. Voita luottamus ja olette yhdessä matkalla kohti uskomattomia orgasmeja.

3#: Älä pelkästään nuole vaan keskustele naisen kanssa samalla

Miehet ovat yleensä aina aivan liian suoraviivaisia suuseksin suhteen. Naisen nuoleminen ja suuhoidon antaminen naiselle poikkeaa täysin miehen vastaavasta. Siinä missä mies tykkää suoraviivaisesta toiminnasta, niin nainen haluaa keskustella ja tuntea yhteneväisyyden tunnetta miehen kanssa. Yllätä naisesi siis keskustelemalla ja puhumalla myös suuseksin aikana. Kerro kuinka kauniina pidät hänen pilluaan ja miltä se sinusta tuntuu. Naiset ovat verbaalisia ja voitkin innostaa naisesi orgasmin aivan uudelle tasolle ottamalla puhumisen mukaan seksiin.

4# Häpyhuulten ja Klitoriksen nuoleminen

Aina kun nuolet naisesi pillua, tee se ajan kanssa ja huolella. Häpyhuulet ovat kooltaan yksilölliset ja klitoriksen koko vaihtelee jokaisella naisella. Nuole häpyhuulia hitaasti ulkopuolta sekä sisäpuolelta hitaasti ja kiusoitellen. Muista että jos naisella on iso klitoris ei se nopeuta lainkaan sitä aikaa, millä nainen saavuttaa orgasmin. Klitoris on herkkä ja pitää yleensä hitaasta, oikein kiusoittelevasta suuseksistä. Vie naisesi siis uudelle tasolle orgasmissa hitaasti kiusoittelemalla ja viemällä naista askel askeleelta kohti orgasmia.

5# Pilluun kosketaan vain ja ainoastaan kosteilla sormilla

Useat miehet ovat naisilleen aivan liiankovakouraisia ja unohtavat aivan perusasiatkin suuseksissä ja sormettamisessa. Pillun nuolemisen yhteydessä on orgasmin saavuttamiseksi hyvä käyttää käsiä. Muista sormia käyttäessäsi tärkein sääntö: Pilluun kosketaan vain ja ainoastaa kosteilla sormilla. Kostuta siis sormesi aina ennen kuin kosket sinne. Naisen klitoriksessa on 6000-7000 hermopäätettä ja se onkin erittäin herkkä. Älä siis koskaan kosketa sinne ilman että olet kostuttanut sormiasi. Jos naisen pillu ei ole kostea niin voit heti alussa satuttaa, mikä voi viedä fiilikset täysin. Kun sormesi ovat kosteat voit koskettaa häntä hellästi ja saada hänet kostumaan. Koskettele siis häpyhuulia ja kiusaa kielelläsi. Ota sormet mukaan ja saa naisesi kokemaan väreilyjä ja jännitystä jota hän ei koskaan ole miehen kanssa kokenut.

6# Kiusaa, Kiusaa ja kiusaa vielä hetki kun ajattelet että nyt naisesi on valmis

Pillua tulee lähestyä kiusaamalla ja hitaasti. Naiset rakastavat kiusaamista. Älä siis missään vaiheessa suuseksiä unohda että sinun tulee kiusotella, eli älä kosketa hänen herkintä kohtaa heti kielellä. Nuole klitorista ja häpyhuulia ja koskettele kiusotellen kielesi päällä emättimen aukon suulta. Mitä kauemmin kiusottelet, sitä kuumemmaksi naisesi käy ja sitä paremman orgasmin hän tulee saavuttamaan. Olet lähempänä nuolemisen ammattilausuutta uskomalla pillun kiusaamisen olevan tärkein asia hyvän orgasmin saavuttamisessa suuseksin avulla.

7# Vie häntä kohti orgasmia

Pikkuhiljaa vie naista kohti orgasmia. Hyvä suuseksi mieheltä on parasta mitä nainen voi kokea. Tämä vaatii aikaa ja tunnelman pitää olla oikea, mutta palkitsee todellakin kun näet vaivaa asian suhteen. Naisesi kyllä arvostaa ja huomaa ponnistelusi sen eteen että hän kokisi parasta mahdollista suuseksiä ikinä. Koskettele naistasi siis huulilla ja otat vedä häntä lähemmäksi itseäsi. Anna naisesi kokea että tahdot hänen tulevan ja että haluat häntä palavasti.

8# Pehmeästä kovempaan kosketukseen

Nuole häpuhuulia ulkopuolelta alkuun kevyesti ja siirry levitä häpyhuulet kevyesti erilleen. Nuole pillun poimujen välistä. Levitä naisen jalkoja kevyesti ja jatka pillun nuolemista. Tee kaikki aina kevyesti, pehmeällä silkin pehmellä kosketuksella. Naisen kiihoittuessa voit koventaa kosketusta hitaasti.

9# Ota koko pillu käsittelyyn

Useat naiset rakastavat kun mies osaa naida kielellä. Käytä siis kieltäsi oikein. Seuraa onko nainen kiihoittnut ja miten klitoris turpoaa kiihoittumisen seurauksena. Nuole pillua ja siirry nuolemaan häpykieltä. Katso, miten naisesi reagoi. Voit samalla sormettaa häntä. Muista sormettaessa, että G-piste sijaitsee noin 4cm syvyydessä emättimen aukon sisäpuolta. Klitoriksen kiusaaminen kielelllä ja G-pisteen stimulointi sormella aiheuttaa useimmille naisille nautinnollisen orgasmin.

Ensimmäistä kertaa pillua nuolemassa?

Sinun ei kannata jännittää ensimmäistä kertaasi. Muista, että jokaisella meillä on ensimmäinen kertamme.  Olet oikealla tiellä, kun olet ottamassa selvää siitä mitä sinun tulisi tehdä tehdäksesi naisesi tyytyväiseksi.  Usein ensimmäinen oraaliseksi tulee yllätyksenä ja onkin hyvä tutustua netistä ennakkoon mitä kannattaa tehdä ja mitä ei.

Vinkit mitä kannattaa aloittevan kannattaa ainakin huomioida

 1. Tutustu siihen mitä olet alkamassa operoimaan. Wikipedia, kertoo sinulle pillun rakenteen, ja pääset tutustumaan mikä ja missä naisen klitoris sijaitsee.
 2. Käsihygienia. Huolehdi ehdottomasti hyvästä käsihygieniasta.  Leikkaa kynnet lyhyeksi ja pese kädet puhtaaksi.
 3. Sukupuolitaudit. Nykyään nuoren päähän on iskostettu että pitää varoa seksissä tarttuvia sukupuolitauteja. Keskustele rohkeasti naisen kanssa sukupuolitaudeista ja varmista ettei niitä ole. Nainen osaa arvostaa tätä. Sukupuolitaudit tarttuvat suuseksin välityksellä aivan kuten normaaliseksissä.
 4. Sormettaminen. Kannattaa lukea, myös parhaat vinkit sormettamiseen. Usein paras suuseksi on sormettamisen ja suuseksin yhdistelmä.
 5. Älä säikäytä naista terävällä sängellä. Aja parta ja kysy tykkääkö nainen karheasta sängestä siellä. Osat rakastavat ja toinen puoli vihaa.
 6. Muista käyttää aikaa. Älä hyökkää vaan etene hitaasti. Mitä hitaammin kiusoittelet sitä kuumemmaksi naisen saat.

Kannatta muistaa että naisen kuukautiskierto! Valitettavan usein mies ei tiedä milloin naisella on kuukautiset ja pyrkii pesälle. Ota selvää ja ole tilanteen päällä niin huomaat kuinka naisesi arvostaa sinua ja ponnisteluitasi,

 

Klitoriksen merkity suuseksissä tapahtuvaan orgasmiin

Klitoris näyttelee pääosaa näytelmässä nimeltä ”Naisen Orgasmi”. Suurin osa naisista saavuttaa Orgasmin nimenomaan, kun klitorista stimuloidaan. Oikein suuseksissä tehtynä Klitorisorgasmi voi olla naiselle todellakin voimakas kokemus. Pillun nuolentaan voi ottaa avuksi myös seksivälineet, joiden avulla voi lisätä naisen saamaa nautintoa suuseksistä.

Klitoris sijaitsee suoraan naisen virsaputken yläpuolella häpyhuulien yhtymäkohdassa. 4000-7000 hermopäätettä tekevät siittä erittäin herkän. Klitoriksessa on paisuvaiskudosta joka turpoaa kiihoittumisessa. Suurin osa tästä kudoksesta sijaitsee naisen sisällä. Klitoris on luotu tuottamaan naiselle seksuaalista mielihyvää ja seksuaalista mielihyvää se antaakin oikein käsiteltynä.

Viisi vinkkiä miten pillua tulee nuolla

Kannattaa painaa mieleen vinkit ja varsinkin tärkeimmät asiat mitä muistaa että pillu tulee nuoltua oikein.

Tässä kuusi hyvää muistisääntöä:

Nuole

 1. Kiusoittele – naiset rakastavat kun hieman kiusoitellaan
 2. Palvo sitä – osoita että palvot naisesi pillua
 3. Nauti ja näytä se – kaikki mitä hääräät pillun ääressä – tee se nauttien ja näytä se naiselle
 4. Pidä Katsekontakti – kuuma katse saa naisen käymään kuumana. Ota siis välillä kunnollinen katsekontakti naiseen
 5. Intensiteettiä kasvattaen – Aloita  kevyesti ja kasvata intensiteettiä
 6. Ota Sormet mukaan

Suuseksi on usein sormien ja suun saumatonta yhteispeliä

Kielen ja suun avulla naisen tyydyttämisestä nauttivat miehet tiedostavat että usein avuksi tarvitaan myös sormet. Naiset saavat kovimmat orgasmit, kun kiihoitusaste on viety sille tunnetulle nextille levelille ja osaat antaa suuseksiä yhdistettynä hyvin sormettamiseen. Suuseksin aakkosiin kuuluukin se että ymmärtää edetä hitaasi ja stimuloida oikeita paikkoja oikea aikaisesti. Opi siis tuntemaan naisesi. Huomaat kyllä kasvaneen pintaverenkierron ja muut ne asiat joista havaitsee naisen kiihoittuneen. Stimuloi klitorista kielellä ja ota mukaan sormet.  Muista G-pisteen stimulointi.  Perussääntö, miten löytää naisen G-piste on koukistaa sormet koukkuun toisen nivelen kohdalta.  G-piste löytyy 4-5cm syvyydeltä naisen emättimen aukon yläreunasta. Vie siis kätesi kämmenpuoli ylöspäin ja koukista sormesi hänen sisälläsi. Yhdistä G-pisteen stimulointi ja klitoriksen nuoleminen niin olet hyvällä matkalla viemässä naistasi orgasmitaivaaseen.

Näiden lyhyiden, nopeiden vinkkien avulla nuolet naisen pillua hieman paremmin. 

Jätä kommentti