Victoria Milan Deittisivusto

Victoria Milan on Suomen suosituin pettämissivusto. Siellä pääasiassa varatut ihmiset etsivät lisäpiristystä elämäänsä tai sitten jopa aivan uutta parisuhdetta.
Victoria Milan sivustolle rekisteröityminen

Heti alkumetreillä huomaa sen, että kyseessä on todella laadukas deittisivusto, joka on tehty hyvällä maulla. Lisäksi sivustolla on todella hyvin huomioitu käyttäjien henkilöllisyyden pitäminen salassa. Sivustolla on erittäin helppoa olla 100% anonyymi.

Elvytä intohimosi. Hanki salasuhde. – www.victoriamilan.fi

Victoria Milan – rekisteröityminen

Tilin luominen Victoria Milan deittisivustolle on helppoa ja nopeaa!

Sivustolle rekisteröityminen on todella nopeaa. Ensimmäisessä kohdassa ei tarvitse täyttää muuta kuin, että minkälaista seuraa on hakemassa. Tämän jälkeen täytetään omat perustiedot ja varmennetaan sähköpostiosoite, jotta se on varmasti toimiva.

Victoria Milan deittisivustolle rekisteröityminen

 Victoria Milan – Profiilin luonti

Kun sain varmennettua sähköpostiosoitteeni, seuraavaksi tule eteen oman profiilin täyttäminen. Oman profiilin täyttäminen on Victoria Milanissa hoidettu nerokkaasti. Suurimpaan osaan kysymyksistä pystyy vastaamana klikkaamalla itselle sopivaa vaihtoehtoa.

Omasta profiilista saa kohtuullisen hyvän jo 5 minuutissa. Tietenkin on selvää, että mitä paremmin täyttää omaa profiiliaan, sitä enemmän herättää kiinnostusta muissa käyttäjissä. Jos täytät profiilisi hyvin, saat jopa 800% enemmän viestejä muilta käyttäjiltä!

 

Victoria milan profiilin täyttäminen

 Victoria Milan – Profiilikuvan valinta

Victoria Milan Profiilikuva vinkki

Victoria Milan neuvoo käyttäjiään, jotta he löytäisivät mahdollisimman tehokkaasti seuraa netistä. Tässä on yksi erinomainen esimerkki siitä: profiilikuvan lisääminen tuottaa 15 kertaa enemmän yhteydenottoja! 

Huomaa myös Victoria Milanin erikoisuus: kasvokuvasta voi blurrata haluamansa osan pois, jotta käyttäjä voi maksimoida oman anonymiteettinsä. Victoria Milan todella huolehtii siitä, että käyttäjällä on kaikki mahdollisuudet suojella henkilöllisyyttään. Kyseessähän on pettämissivusto ja siksi tämä on äärimmäisen tärkeää ja näkyy sivustolla useissa eri asioissa.

Victoria Milan Profiilikuva ohje

Sivusto auttaa kävijää jokaisessa vaiheessa. Esimerkiksi profiilikuvan kanssa tarjolla on monenlaista vinkkiä ja mahdollisuutta. Ensinnäkin on mahdollista salata oma profiilikuva julkiselta näkyvyydeltä. Voit halutessasi näyttää oman profiilikuvasi vain itse valitsemillesi käyttäjille. Näin pysyt 100% salassa.

Lisäksi sivustolla on käytössä ainutlaatuinen kuvankäsittelyyn tarkoitettu ominaisuus AnonymBlur, jonka avulla voit blurrata haluamasi osan profiilikuvastasi. Useimmissa tapauksissa tämä ei kuitenkaan ole se paras vaihtoehto ja onkin suositeltavaa käyttää sellaista profiilikuvaa, jossa kasvosi ovat rajautuneet pois. Näin siis mikäli haluat pitää henkilöllisyytesi täysin salassa.

Lisäksi sivuston kaikki kuvat tarkastetaan ylläpidon toimesta. Sivustolla ei suvaita suoraa alastomuutta, koska kyseessä on laadukas hyvänmaun sivusto.

Voit lisätä kuvan heti tässä ensimmäisessä vaiheessa tai sitten voi jättää profiilikuvan lisäämisen myöhemmäksi. 

Victoria Milan – Muiden käyttäjien profiilikuvien selaaminen

Sitten pääsemme sisälle varsinaiselle sivustolle. Tarjolla on todella monenlaista ominaisuutta, joskin sivuston käytettävyys on varsin hyvällä tasolla. Heti etusivulla pääset selaamaan muiden käyttäjien profiileja. Tarjolla on:

  • Uudet jäsenet
  • Täydelliset seuralaiseni (eli minun kriteereihin parhaiten sopivat kumppanit)
  • Suosikkini (eli käyttäjät jotka olen itse merkinnyt suosikeiksi)
  • Avainnippu (eli käyttäjät, joille olen antanut/saanut luvan erikseen nähdä profiilin kaikki tiedot)
  • Suosittu (eli kaikkein suosituimmat käyttäjät sivustolla)

Victoria-Milan-käyttäjien-selaaminen

Tällä sivustolla yllätyin siitä, että kuinka hyvännäköisiä ihmisiä täällä on. Olen kokeillut useimpia netin deittisivustoja, eikä mieleeni tullut heti vastaavanlaista tilannetta. Victoria Milanissa on todella paljon kauniita ihmisiä. 

Victoria Milan – Profiili Boosteri

Victoria Milan Profiili Boosteri

Heti etusivulla huomasin Profiili Boosterin, jolla vaihtui tasaiseen tahtiin käyttäjien profiilikuvia. Jäin seuraamaan tätä ja törmäsin moniin todella potentiaalisiin deittikumppaneihin. Kyseessä on siis yksi niistä eduista, joita Victoria Milanin Premium-VIP -jäsenet saavat. Heidän profiilinsa näkyy heti sivuston etusivulla, jolla he saavat varmasti maksimaalisen huomion ja paljon yhteydenottoja. Itsekin harkitsin vakavasti yhdeydenottamista jo tässä vaiheessa.

Victoria Milan – Muiden käyttäjien hakeminen

Victoria-Milan-hakutulokset

Sivuston hakutoiminto on varsin kätevä, voit helposti valita mieleisesi kohderyhmän. Itse valitsin Etelä-Suomen nuoret naiset, jotka etsivät seksiseuraa. Kuten yllä olevassa kuvassa huomataan, ovat käyttäjät hyödyntäneet VM:n profiilukuvien mahdollisuuksia: jotkut ovat blurranneet kasvonsa, toiset ovat ottaneet kuvan jostain muusta kehon osasta ja kolmannet ovat lukinneet oman profiilikuvan vain niille erityisille käyttäjille, jotka he itse valitsevat.

Näillä varsin tiukoilla kriteereillä löysin muutaman sata potentiaalista deittikumppania. Sivustolla on siis todella paljon käyttäjiä, joista varmasti löytyy jokaiselle deittailtavaa. 

Victoria Milan – Premium VIP -jäsenyys

Victoria Milan Premium VIP jäsenyys ja tavallinen jäsenyys

Vicotria Milanissa sinulla on valittavana kaksi jäsenyystyyppiä. Toinen on maksullinen Premium VIP -jänesyys, jolla saat sivuston kaikki herkut käyttöösi. Toinen on puolestaan ilmaisjäsenyys, jolla silläkin pystyt käyttämään sivustoa, mutta rajoitetusti.

Victoria Milan on tarkoitettu niille, jotka todella haluavat löytää itselleen seuraa nopeasti ja sen kyllä huomaa sivuston jokaisessa osa-alueessa. Kaikki tuntuu olevan kunnossa ja käyttäjät ovat myös huomanneet sen. VM:n suosio on nettideittailurintamalla valtava. Itse en ole törmännyt missään muualla näin suureen määrään todella kiinnostavia käyttäjiä.

Premium-VIP -jäsenyydellä maksimoit oman näkyvyytesi ja saat takuulla seuraa nopeasti. Premium-VIP -jäsenyyden hinnat lähtevät 20€ / kuukausi.

Victoria Milan – Yhteenveto kokemuksista

Vicotia Milan on todella pitkälle viety deittisivusto. Tai paremminkin pitäisi sanoa, että se on pettämissivusto. Henkilöllisyyden peittäminen näkyy sivustolla todella monessa asiassa, lähtien ihan profiilikuvan tekemisestä, omien tietojen näyttämisestä tai vaikka siitä, että sivulta pääsee nerokkaasti yhdellä klikkauksella Youtubeen.

Victoria Milan paniikki nappula

Paniikkinappulasta pääset salamannopeasti siirtymään Youtubeen, jos vaikka kumppanisi sattuu tulemaan huoneeseen. Tämä on todella kätevä ominaisuus.

Lisäksi vielä mainitsemisen arvoista on se, että kuinka korkealaatuinen sivuston käyttäjäkunta on. Käyttäjät ovat todella hyvännäköisiä ja esittelyteksteistä päätelle fiksujakin. Näin laadukkaaseen deittailusivuun ei usein törmää.

Elvytä intohimosi. Hanki salasuhde. – www.victoriamilan.fi