Panotreffit netistä

Panotreffit
Mistä seuraa panemiseen?

Tähän on olemassa helppo ja nopea ratkaisu. Panotreffit.  Sinun on ihan turha juosta ympäri kalliita baareja ja yökerhoja, kun seuraa saa vaikka kotisohvalla makaamalla. Internet on pullollaan erilaisia ilmaisia treffi- ja seksitreffisivustoja jouden kautta voit hakea helpolla ja nopesti seuraa yhdeksi yöksi – tai sopia vaikka pidemmästä seksisuhteesta.

Kokeile näitä:

Sexpartner.fi
FlirtFair.fi
VictoriaMilan.fi

Parasta netistä löytyvissä sivustoissa on se että profiilin luominen on täysin maksutonta. Pääset siis  helposti katsomaan muiden käyttäjien kuvia ja profiileja täysin ilmaiseksi

5 syytä kokeilla seksideittailua netissä:

 • Löydät seuraa helposti ja nopeasti
 • Useisiin palveluihin saa ilmaisen profiilin
 • Helppo löytää seuraa panemiseen omalta alueelta
 • Nopea tapaa löytää miehiä ja naisia
 • Pääset panemaan!

Viisi nopeaa ja helppoa vaihetta minkä avulla pääset treffeille

 1. Luo profiili
 2. Täydennä profiili (perustiedot, mies etsii naista, nainen etsii miestä, minkä ikäistä=
 3. Lisää profiiliin hyvä kuva (Hyvän kuvan merkitys seuran saamiseen on iso)
 4. Selaa profiileja ja etsi sopivaa seuraa
 5. Vastaa sinusta kiinnostuneille ja ota yhteyttä sinua niihin miehiin /naisiin jotka kiinnostavat sinua. Sovi treffit

Panotreffit netistä vaikka jo tänään?

Seksiseuran löytäminen netistä on todella helppoa!

Jokainen treffipalveluun on rekisteröitynyt vain sopiakseen treffit seksiä varten

Älä siis sitoudu vaan vaan luo profiili (Suosittelemme kokeilemaan suosittua SexParner.fi sivustoa ) ja hanki treffit netistä ilman turhaa lässytystä, ilman sitoutumisia. Hanki treffisi vain kuumaa seksiä varten.

Hyvä profiili seksideittaamiseen?

Varmista että löydät seuraa hyvällä profiililla

Kokeneet seksideittailijat tietävät, että netistä seuraa hakevan paras keino seuran löytämiseen on hyvä ja puoleensa vetävä profiili.  Miehiä ja naisia kiinnostavat eri asiat. Mieti profiilia luodessasi, sitä kuka sitä lukee. Hyvä kuva on ensisijainen. Kuva herättää mielenkiinnon kun mies / nainen selaa profiileja tuhansien joukosta. Kun seuraa etsivä huomaa kiinnostavan kuvan, yhteydenoton esteenä on enää ainoastaan se mitä olet itsestäsi profiilissa kertonut.  Käytä profiilisi luonnissa mielikuvitusta ja asettaudu vastaisen sukupuolen (miehen / naisen) rooliin.  Mieti mitä nainen / mies hakee ja kaipaa kun hän etsii seksiseuraa ja mitkä tekijät vaikuttavat siihen että saisit hänet ottamaan sinuun heti yhteyttä.

Listasimme lyhyesti seikat mitkä kannattaa ottaa huomioon profiilissa.

 1. Kuva. Lisää hyvä ja kiinnostava kuva. Saat helposti kymmenkertaisen määrän kontakteja kun sinun profiilisi erottuu muista hyvällä kuvalla
 2. Kerro selkeästi mitä haluat (seuraa naisista Helsingin alueelta, nopeaa yhden yön suhdetta, nainen etsii mies seuraa X ikäisistä)
 3. Parhaat puolesi. Älä häpeile kertoa asioita jotka mielestäsi ovat parhaat puolesi. Älä myöskään valehtele
 4.  Älä vonkaa seksiä. Naiset eivät halua lukea profiilista että seuraa hakee nyt porin isokullisin. Kuvaile itseäsi siis naisen mieltä stimuloiden. Urheilullinen 25v nuori tumma mies hakee seksiseuraa Helsingistä tyylisesti.
 5. Hyvä profiili on jäsennelty selkeästi ja siitä tulevat tärkeät asiat selville. Älä kirjoita siis mitään romaania vaan hyvä lyhyt kuvaus millaista seuraa haet, millainen olet, mistä tykkäät ja mitkä asiart miehessä / naisessa kiinnostavat.  Tarkista kieliasu!

Sinun kannattaa käyttää hieman psykologiaa, kun luot profiilia deittipalveluun. Hyvä profiili, kiinnittää miehen/naisen huomion ja saa tekemään sen mitä sinä haluat – eli sopimaan panotreffit illaksi sinun kanssasi.  Ole siis selkeä ja johdonmukainen profiilissa ja lisää hyvä kuva, niin alat saamaan yhteydenottoja palvelusta.

Mistä saan sopivaa seuraa panemiseen?

Suomessa on useita hyviä sivustoja panotreffien sopimiseen. Me kuitenkin suosittelemme kahta sivustoa, joissa profiilin luominen on ilmaista – ja joita käyttää jota tuhansia suomalaisia.

Sexpartner.fi – Erinomainen seksitreffisivusto. Profiilin luominen ILMAISTA. Runsaasti suomalaisia joka puolelta maatamme. Siirry SexPartneriin >>

FlirFair.fi – Toinen hyvä valinta. Profiilin luominen on täälläkin ilmaista. Käyttäjiä runsaasti, paljon kuvia.

Sovi treffisi tästä!

Miksi sopia panotreffit?

Meillä jokaisella on tarpeita. Meidän on pakko syödä, nukkua ja maksaa veroja. Monella meistä on myös seksuaalisia haluja ja tarpeita, joiden tyydyttäminen ei aina onnistu yksin kotona tai oman puolison kanssa.

Kun seksi on kotona olematonta tai huonoa, käännämme katseemme helposti muualle. Se on aivan oikein, sinulla on oikeus tulla tyydytetyksi. Omaa seksuaalisuuttaan ei kannata piilotella tai hävetä, se on osa ihmisyyttä.

On olemassa nopea ratkaisu, kun haluat tyydytystä.

Netti on pullollaan ihmisiä, jotka haluavat samaa kuin sinäkin: Panoseuraa.

Voit itse olla sinkku, varattu tai vaikeasti määriteltävässä suhteessa. Sillä ei ole mitään väliä. Voit samaan tapaan olla joko mies tai nainen, nuori tai vanha, homo tai hetero.

Seksisivustoilla voit itse määritellä, minkälaista seuraa kaipaat.

Voit hakea panoseuraa esimerkiksi.

 • Heteroista sinkuista.
 • Homoista sinkuista.
 • Varatuista heteroista.
 • Vatuista homoista.
 • Pariskuntia parinvaihtoon.
 • Kolmatta pyörää omiin seksileikkeihinne.
 • Isoja orgioita.

Luonnollisesti ihan vain yksittäisen henkilön yhden yön juttu on kaikkein yleisin. Sinkut ja varatut heterot hakevat seuraa toisista heteroista tyydyttääkseen oman seksuaalisen panonsa.

Siihen panotreffit sopivat parhaiten. Tarjonta ei kuitenkaan rajoitu vain sinkkuihin ja yhden yön juttuihin.

Kun olet luonut oman profiilin ja sopinut jonkun kanssa tapaamisesta, voitte täysin vapaasti sopia keskenänne, mitä ikinä haluatte. Voitte sopia etukäteen, että treffit ovat yhden illan juttu ja kumpikaan ei soittele perään – tai voitte vaihtoehtoisesti sopia jälkikäteen, että haluatte sittenkin pidemmän seksisuhteen ja useita tapaamiskertoja.

Siinä on Internetin ihanuus: Valikoimaa riittää kaikille ja kaikkiin tarkoituksiin.

Miten pääsen alkuun?

Aloittaminen on erittäin helppoa. Annoimme alussa jo lyhyet ”pikaohjeet” panotreffien sopimiseen. Tässä kohtaa ajattelimme hieman laajentaa vinkkejämme, jotta sinä voit saada kaiken irti käyttämästäsi ajasta.

 1. Aloita tästä: Luo ilmainen profiili Flirtair.fi tai SexPartner.fi -sivustolle. Kumpi vain käy – molemmat ovat ILMAISIA. Voit luoda profiilin halutessasi molempiin palveluihin ja lopulta käyttää vain sitä kumpi miellyttää itseäsi enemmän.
 2. Täytä profiilisi 100%. Puolityhjät profiilit eivät innosta ketään. Ne ovat tylsiä ja tuntuvat epäilyttäviltä. Vastaa siis reippaasti kaikkiin profiilin kysymyksiin.
 3. Ole profiilissasi rehellinen. Valehtelu on ilkeää ja se ei johda mihinkään. Jos väität profiilissasi, että kullisi on 28 senttinen tai että kuppikokosi on DD, niin voit vain kuvitella mitä toinen osapuoli ajattelee nähdessään totuuden. Olet hyvä juuri tuollaisena. Älä siis valehtele.
 4. Lisää profiiliisi kuva. Kuvalliset profiilit saavat noin 15 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat. Ole kuvassa myös rehellinen: Ota kuvaan mieluusti ns. rintakuva, jossa näyt suurinpiirtein vatsasta ylöspäin. Mikäli mahdollista, lisää profiiliisi lisää kuvia. Jos saat ainakin yhden rintakuvan, yhden kokovartalokuvan ja yhden kasvokuvan lisättyä, olet jo todella pitkällä.
 5. Anna itsestäsi positiivinen kuva. Vaikka paneminen on  kaikkien mielessä, moni valitsee seuransa ulkonäön lisäksi persoonallisuuden perusteella (etenkin naiset). Ole siis sopivasti huumorintajuinen ja kehu itseäsi, älä ujostele turhaan.
 6. Ole itse aktiivinen. Vaikka osa profiileista saa viestejä tuosta vain, on silti varmempaa olla itse aktiivinen. Et sinä yökerhoissakaan vain istu nurkassa kädet ristissä odotellen. Laita siis flirttailevia viestejä hyvän näköisille naisille / miehille itse.
 7. Sovi tapaaminen. Parhaita tapaamispaikkoja ovat julkiset tilat, joissa on muitakin ihmisiä paikalla – ihan vain varmuuden vuoksi. Kun olet sopinut tapaamisen, muista olla ajoissa paikalla. Kun nussitte, muista suojautua. Kondomit kannattaa ostaa jo edellisenä iltana.

Muistathan, että vaikka panotreffejä on helppo sopia, ei jokaiselle osu maailman ihanin seksikumppani heti kohdalle. Jos siis saat pakit kerran tai kaksi, älä missään nimessä lannistu. Heitä verkot uudelleen veteen, jossain kohtaa onkeesi tarttuu varmasti ihana vonkale.

Parhaat panotreffisivustot seksiseuran hakemiseen

Etsit seuraa panemiseen, mutta et tiedä mitä palveluita kannattaisi käyttää? Parhaat ja käytetyimmät treffisivustot ovat paras paikka lähteä etsimään sopivaa seuraa seksiin. Suosituissa palveluissa on paljon käyttäjiä ja löydät helposti samanhenkistä seuraa miehistä ja naisista. Tunnusten ja profiilin luonti sujuu nopeasti ja voit hyvin löytää seuraa vielä samaksi illaksi.

Tutustu suosittuihin palveluihin:
Sexpartner.fi
FlirtFair.fi
VictoriaMilan.fi

Seuraa näistä palveluista löydät varmasti. Seksideittisivustoilta löydät seuraa mies kuin nais seuraa, yhden yön suhteita, gay-seuraa,  seuraa nuorista ja vanhoista (kaikenikäisistä) ja sinulla on todellakin vara mistä varata. Kokeile ja sovi panotreffit heti!

Toivottavasti lyhyt artikkelimme auttaa ja vinkit tuovat sinullekkin panotreffit illaksi. Toivotamme sinulle onnea ja nautintoja.