Nettitreffit – näin sovit nettitreffit helposti

Nettitreffisivustoilta löydät seuraa helposti!

Nettitreffit ovat yleisin tapa löytää seuraa miehistä ja naisista. Parhaat seuranhakusivustot mahdollistavat nopean tavan sopia nettitreffit helposti. Sivustoilta löydät helposti sellaista seuraa kuin olet etsimässä: Sivustoja löytyy sinkuille, varatuille kuin parinvaihtajille.  Netti on paras tapa löytää seuraa ja sopia treffit!

Miksi sopia nettitreffit?

 • Tuhansia suomalaisia käyttäjiä
 • Seuraa kaikenikäisistä miehistä ja naisista
 • Usein täysin ilmaista!
 • Palvelut nopeita ja helppoja käyttää
 • Seuraa miehestä tai naisesta alueeltasi helposti ja nopeasti!

Kokeile näitä:

Sexpartner.fi
FlirtFair.fi
VictoriaMilan.fi

Sovi nettitreffit jo tänään

Netti on helppo ja todella hyvä paikka löytää seuraa helposti.  Sinun tarvitsee ainoastaan luoda profiilit nettideittisivustoille ja olet jo askeleen lähempänä sitä että olet sopinut ensimmäiset nettitreffit.  Sinun ei tarvitse siis mitenkään erikoisen onnekas ja voit silti löytää itsesi treffeiltä jopa jo tänä iltana sopivan miehen tai naisen kanssa.

Kuinka nopeasti netistä löytää seuraa?

Useimpia käyttäjiä lykästää 2-3 päivän sisällä profiilin luomisesta. Useat treffisivustot tarjoavat ilmaisen profiilin ja lisäpalveluita (esimerkiksi erottumista muista seuraa hakevista hakutuloksissa) maksullisesti.

Valinnanvaraa löytyy varmasti jokaiselle: tarjolla on sinkuille tarkoitettuja deittisivustoja, seuran nälkäisille chat-sivustoja ja varatuille löytyy sekä pettämissivustoja että parinvaihtosivustoja. Valinnanvara ei siis ole ongelma! Löydät varmasti jonkin sivuston tai foorumin, joka sopii sinunkin vaatimustasollesi. Sinulle jää päätettäväksi se, että minkälaista seuraa haluat ja kuinka paljon haluat siihen panostaa: Sivusto jolle loit profiilin hoitaa loput.

Kolme vaihdetta

Treffisivustoilla on oma teknologinen logiikkansa, jonka avulla ne saattavat ihmisiä yhteen. Siksi seuran saaminen onkin niin helppoa.

Sinulle jää tehtäväksi vain nämä:

 1. rekisteröidyt sopivalle sivustolle
 2. Luot itsellesi hyvän profiilin
 3. Alat etsimään seuraa tai jäät odottamana muiden käyttäjien yhteydenottoja

Näiden kolmen välivaiheen jälkeen olet jo askeleen lähempänä nettideittejä!

Seksichat on turvallinen tapa aloittaa

Jos sinulla on kiire sopia nettideitit – ota avuksi SeksiChat!

Nopein ja helpoin tapa saada seuraa netissä on ehdottomasti seksichat. Chattaily on todella suosittua kaiken ikäisten joukossa, mutta erityisesti nuoret sekä nuoret aikuiset ovat todella aktiivia chättäilijöitä. Chättäilyn voit aloittaa nopeasti vaikka heti. Chattiä kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, sillä monen kokemukset seksiChatistä ovat hyviä.

 • Seksichat on eroottinen ja hauska tapa viettää aikaa netissä.
 • Seksichät on hauska ja helppo tapa harrastaa nettiseksiä, mutta myös useimmat nettitreffit alkavat foorumin chat-huoneesta. Keskustelufoorumi on hyvä paikka tutustua partneriin ennen kuin harrastetaan oikeaa seksiä.
 • Useimmiten seksisuhde alkaakin juuri näin, mutta seksikeskustelut ovat itsessään myös niin hyviä, että monet jäävät tekemään vain sitä.

Useimmilla nettitreffisivustoilla on oma chat-huoneensa, joka sopii juuri tähän tarkoitukseen. Oletko itse koittanut seksichattiä? Sopiiko se sinulle? Kerro meille hyvät ja huonot kokemukset Chattäilystä!

 

Puhelinseksi lisää eroottista latausta

Kiihkeää puhelinseksiä tuntemattoman kanssa?

Tuntemattoman miehen/naisen äänen kuuleminen lisää seksuaalista latausta. Jos siis haluat saada partneristasi chättäilyä enemmän irti, niin kannattaa aloittaa puhelinseksi. Usein chattäily eteneekin numeroiden vaihtamiseen ja sen jälkeen jatketaan viestittelyllä. Kuuma tilanne purkautuu harrastamalla puhelinseksiä. Puhelinseksi sopii myös niille, jotka eivät halua nettiseksiä kotona harrastaa. Esimerkiksi varatut ja perheelliset, joilla ei ole tarvittavaa yksityisyyttä kotona.

Olisiko puhelinseksi sinun juttusi?

 

Puhelimen välityksellä seksin harrastaminen sopii myös niille, jotka ovat jo valmiita ottamaan suoraan yhteyttä partneriinsa, mutta eivät kuitenkaan halua tavata vielä livenä. Puhelinseksi on hyvä välivaihe: se on turvallinen ja todella eroottinen.

 

Jotkut jäävät harrastamaan vain puhelinseksiä, toisille se on siirtymävaihe oikeaan panemiseen.

 

Haluatko itse siirtyä seuraavaan vaiheeseen?

 

Nettitreffit päätyvät usein pitkään seksisuhteeseen

On totta että monet nettitreffeillä kävijät harrastavat vain netin tai puhelimen välityksellä tapahtuvaa seksiä. Mutta silti ylivoimaisesti suurin osa nettitreffeistä päätyy oikeaan seksisuhteeseen. Kun netissä on ensin rauhassa tutustuttu toisiinsa, on todennäköistä, että seksisuhteesta tulee pitkä ja tyydyttävä.

 

Panoseuraa etsiviä netissä tosiaan löytyy todella runsaasti. Siksi onkin aivan tavanomaista, että seuraa löytyy jo saman iltana.

 

Bonusvinkki: Äärimmäisen helppoa seksiseuran löytäminen on suurissa kaupungeissa. Esimerkiksi Helsinki, Tampere, Jyväskylä ja Turku ovat todella hyviä paikkoja. Isommat kaupungit ovat täynnä opiskelijoita, jotka ovat todella kokeilunhaluisia ja valmiita monenlaisiin kokeiluihin.

 

Käy tarkistamassa kaupunkisi treffitarjonta, saatat löytää vaikka mitä kivaa!

 

Etsitkö seuraa netistä? Niin etsii moni muukin…

Tiedän tämän omasta kokemuksesta: moni kokee seuran etsimisen ongelmallisena.

Oletko jo pitkään etsinyt seuraa? Mutta vailla tulosta? Baari-illat, illanvietot, festivaalit – aina sama juttu? Palaat yksin kotiin? Ovatko nettitreffit sinulle edes tuttu käsite?

 

Tämä on turhauttavaa ja ennen kaikkea todella kallista. Se on ihan ok, jos nautit yksin olemisesta, mutta jos käytät rahaa ja energiaasi seuran etsimiseen, niin tämä saattaa turhauttaa sinua todella paljon.

Fakta on se, että jos haluat seuraa, niin rahoja ei kannata sijoittaa baarien kalliisiin pääsymaksuihin, narikoihin, drinkkeihin, tippeihin, takseihin jne jne.

Jos haluat seuraa, on siihen helpompi ja paljon halvempi keino!

Pysähdy hetkeksi ja mieti asiaa.

 

Fakta #1 Seksiseuran saaminen ei ole vaikeaa.

Fakta #2 Kaupungissasi on tälläkin hetkellä kymmeniä tai jopa satoja ihmisiä, jotka etsivät juuri sinunkaltaista ihmistä.

Fakta #3 Nämä ihmiset käyvät varmasti illanvietoissa ja tapahtumissa, mutta seuran löytäminen siellä on epätodennäköistä.

Seuran tai seksiseuran löytäminen on kaikkein helpointa ja varminta netissä.

90% löytää itselleen seuraa kahdessa päivässä

Mietit varmaan, että mistä on kysymys – onko tämä totta. Niin minä ja moni muukin ajatteli, kun ensimmäisen kerran kuulin tästä. Kaupungin baarit olivat tulleet minulle tutuksi. Eikä tulokset minun kohdallani olleet kovinkaan hyviä.

Voidaan ehkä sanoa, että kerran parissa viikossa tärppäsi. Ehkä joka kolmannella kerralla. Ja tosiaankin – rahaa oli kulunut turhaan: baarin kalliisiin juomiin, pääsylippuihin, narikkaan, taksikyyteihin jne.

Sitten löysin ratkaisun ongelmaan, josta en edes suoraan tiennyt kärsiväni. Surffasin netissä ja törmäsin yhdellä foorumilla seksitreffisivuston linkkiin. Linkin lisännyt foorumin käyttäjä kirjoitti, että kyseessä oli hyvä sivusto ja että oli itse saanut ensimmäiset panotreffit sovittua parissa päivässä. Kiinnostuin asiasta ja huomasin, että seksitreffisivusto oli varsin toimiva. Nettitreffit auttavat minua!

Seuraa netistä 100% varmuudella

Sillä seksitreffisivustolla oli keskusteluhuone, missä sivuston käyttäjät keskustelivat toistensa kanssa kaikenlaisista aiheista.

Huomasin keskusteluista nopeasti sen, että ne tyypit, joilla parhaiten kävi flaksi olivat panostaneet omaan profiiliinsa eniten.

Ensimmäisenä tuli mieleeni, että nämä tyypit ovat vain muita paremman näköisiä ja parempia naisten kanssa, siksi he pärjäsivät niin hyvin. Mutta pikkuhiljaa tajusin heidän taktiikkansa.

Tällä systeemillä saat seuraa netistä 100 % varmuudella.

He olivat käyttäneet kuvien ottamiseen paljon aikaa. Oikeanlaisella kuvakulmalla ja rajauksella saa ihmeitä aikaan. Opin tämän pian itsekin.

Nettitreffipalveluissa selataan ihmisiä ulkonäön mukaan. Ei kukaan jää ensimmäisenä miettimään, että mitä sivuston toinen käyttäjä esimerkiksi harrastaa tai hänen horoskooppiaan. Ihmiset katsovat profiilikuvaa ensin!

Tämän takia kannattaa panostaa kuvaamiseen. Ja korostaa vain omia hyviä puolia.

 • Jos et pidä vartalostasi, kuvaa kasvojasi
 • Jos et pidä kasvoistasi, kuvaa paidatonta yläkroppaa
 • Jos haluat ottaa tyylikkään otoksen, käytä varjostusta
 • Mustavalkoiset kuvat ovat usein mystisen tyylikkäitä ja älykkäitä
 • Kuvaa käsittelemällä pystyt tekemään ihmeitä
 • Pidä kuitenkin huoli, että kuva ei näytä editoidulta

Itse huomasin tämän heti: skippasin kaikki ne käyttäjät heti, jotka eivät olleet viitsineet lisätä itsestään kuvaa. Itse hain seksiseuraa ja siksi minulle on tietenkin tärkeintä nähdä heti, että minkä näköinen tuleva partnerini olisi. Tietysti nettitreffit voi hankkia muidenkin ominaisuuksien perusteella.

Kun pystyt erottumaan omalla kuvalla eduksesi saat läjäpäin yhteydenottoja nopeasti. Jo muutamalla erinomaisella kuvalla, voit olla varma, että muut käyttäjät kiinnostuvat sinusta ja kontaktipyyntöjä tulee jo muutamassa minuutissa. Sitten voitkin alkaa valitsemaan parhaita partnereita itsellesi.

Hanki nettitreffit ilmaiseksi!