Miten tehdä kiinnostava ja hyvä deittiprofiili?

Haluatko löytää seuraa netistä? Lue parhaat vinkit siihen miten luot kiinnostavan ja hyvän profiilin deittisivustolle. Erottuva ja huomiota herättävä profiili kiinnittää huomion ja löydät seuraa deittisivustolta helposti.

Profiilin luonti deittipalveluun - parhaat vinkit
Hyvä ja kiinnostava profiili tuo treffit luoksesi – lue vinkit miten hyvä profiili luodaan deittisivustolle

Hanki deittiseuraa suomen suosituimmilta deittisivustoilta:

  1. Sexpartner.fi
  2. FlirtFair.fi
  3. VictoriaMilan.fi

Lue 5 parasta vinkkiä deittiprofiilin luontiin

1.Kirjoita kiinnostava profiilikuvaus

Seuraa netistä etsivät miehet ja naiset lukevat satoja deitti-ilmoituksia läpi. Kiinnostava ja huomiota herättävä profiilikuvaus huomataan ja se saa deittisivustolta seuraa etsivän kiinnostumaan sinusta. Tärkeää on muistaa että useimmat lukevat vain 3-4 ensimmäistä lausetta deittikuvauksen alusta. Kirjoita siis kiinnostava ja mielenkiintoinen profiilikuvaus. Kerro itsestäsi ytimekkäästi ja tuo esille persoonasi ja se millaista seuraa etsit. ”Laskuvarjohyppyä harrastava 30v tumma nainen etsii miestä”. Kuvauksessa on hyvä kertoa myös jos etsit pelkkää seksiseuraa.

2.Lisää deittisivustolle hyvä kuva itsestäsi

Deittisivustolta etsitään seuraa niin yhden yön suhteeseen kuin vakavaan suhteeseen. Palveluita selataan kuvien perusteella ja se että lisäät deittisivustolle hyvän kuvan itsestäsi vaikuttaa suoraa siihen paljonko saat yhteydenottoja.  Valitse hyvä kuva tai jos sinusta ei ole hyvää kuvaa niin pyydä ystävääsi ottamaan kuva itsestäsi. Persoonallinen kiinnostava kuva voi olla seksikäs tai vaikka rannalla hyvässä valaistuksessa otettu kuva.

3. Rehellinen ilmoitus kerää yhteydenottoja

Olemalla oma itsesi ja kertomalla kuvauksessa suoraa itsestäsi ja siitä millaista seuraa netistä etsit saat parhaat yhteydenotot.  Jos tykkäät bilettää ja liikkua niin kerro se.  Kun kirjoitat rehellisesti pilkesilmäkulmassa, saat yhteydenottoja miehiltä ja naisilta jotka ovat kiinnostuneet samankaltaisista asioista. Kerro myös jos haluat vain panoseuraa tai kun sinulla on etsinnässä kunnon suhde. Näin vältyt turhilta viesteiltä ja pääset keskittymään deittikumppaneihin, jotka oikeasti kiinnostavat sinua.

4.Ole avoimin mielin liikenteessä

Deittisivustoilta seuraa etsivän kannattaa olla avoimin mielin liikenteessä. Usein miehet eivät uskalla kysyä todella hyvän näköisiä naisia treffeille, koska uskovat että nainen ei ole kiinnostunut. Älä yli tai aliarvio itseäsi tai deittikumppaniasi.  Profiilisi määrittelee täysin millaisia yhteydentottoja saat miehiltä ja naisilta. Ole siis tarkkana mitä vaadit ja kerrot profiilissasi, muuten voit karkoittaa potenttiaalisia treffikumppaneita. Älä siis karsi deittikumpaneita esimerkiksi  pelkän hiusten värin perusteella.  Netistä löytää helposti seuraa vaikka samaksi illaksi kun ei vaadi deittikumppanilta mahdottomuuksia.

5. Seuraa vakavaan suhteeseen vai pelkkää seksiä

Hyvän profiilin tunnistaa hyvästä kuvasta ja siitä että profiilin kirjoittamiseen on käytetty aikaa ja itseltä on kysytty millaista seuraa etsii.  Deittisivuston profiili kannattaa kirjoittaa siten että ensimmäiset lauseet herättävät mielenkiinnon ja jatko kertoo nopeasti sen millaista seuraa olet netin välityksellä hakemassa.  Kerro siis jos etsit mielessäsi on panotreffit tai haluat seksiseuraa varatuista.  Fakta on että netistä etsitään kaikenlaista seuraa. Osa hakee nettideittikumppania tositarkoituksella ja kun ilmoitat sen selkeästi niin saat nopeasti kontakteja oikeasti sellaisilta nettideittaajilta mitä etsitkin.

 

Jätä kommentti