Milloin on hyvä aika harrastaa seksiä?

Kysymys mikä kiinnostaa aina – milloin on oikea aika harrastaa seksiä?

Etsitpä sitä oikeaa tai pelaat useiden eri naisten / miesten kanssa tai olet hyppäämässä takaisin seksiä harrastavien onnellisten ihmisten ääreen niin aina nämä samat kysymykset pyörivät mielessä.

 • Mistä tietää että toinen haluaa sitä?
 • Milloin on oikea aika harrastaa seksiä?
 • Pitäisikö odottaa vai joko tänään olisi oikea aika?

Näillä asioilla ei ole selkeää kaavaa, mutta se kuinka hyvin osaat lukea treffeillä ja toimia oikeassa tilanteessa oikein vaikuttavat huomattavasti seuraavin asioihin.

 • Kuinka nopeasti etenette. Jos teet vääriä liikkeitä deittiseurasta seksiseuraksi on pitkä matka…
 • Millaisen suhteen haluat: Jos teet selväksi deiteillä mitä olet hakemassa (seksiä, vakituista parisuhdetta, yhden yön juttua ) niin nämä vaikuttava suoraan miten nopeasti esimerkiksi saat seksiä kohtaamaltasi uudelta tuttavuudelta.
 • Kohtaa pelkotilat: Usein naisilla on pelkotiloja että heistä saa väärän kuvan jos antaa samana iltana antaa pillua. Tärkeintä on siis voittaa luottamus ja kertoa suoraan joko että haluaa pelkkää seksiseuraa tai sanoa että haluaa pidempää suhdetta. Voittamalla luottamuksen huomaat että alat saamaan yhä useammilla treffeillä….

Treffeiltä sänkyyn voi olla pitkä tie mikäli et toimi oikein ja pelaa hyväksi havaittujen vinkkien mukaisesti. Seksiseuraa netistä etsivän pitää todellakin tietää miten treffeillä tulee toimia ja ymmärtää perus psykologiaa jotta sänkypuuhiin päästäisiin nopeasti

 • Se mistä hankit deittiseuraa vaikuttaa huomattavasti seksin saamiseen
 • Ennen maltettiin odottaa- nykyään seksiä halutaan viimeistään toisilla treffeillä.

Nuoret ovat tuoneet muutoksen oikeaan suuntaan: Siinä missä vanhempi sukupolvi odotteli viikkoja ja kävi useilla treffeillä niin nuoret ymmärtävät että seksiä ei ole pakko sekoittaa tunteisiin. Sinun ei siis tarvitse odottaa vaan voit mennä suoraan asiaan. Kiihkeässä yhden yön suhteessa puretaan seksuaaliset paineet eikä siihen liity mitään turhia tunteita ja paineita jollekin jatkolle.

Tärkein sääntö on että kannattaa miettiä mitä haluaa – pelkkää seksiä ilman tunteita vai pidempää suhdetta. Jos mietit vain miten saisit seksiä kannattaa tutustua verkosta löytyviin treffisivustoihin ja löytää nopeaakin seuraa seksin kerä vaikka samaksi illaksi.

Pelin säännöt ovat muuttuneet

Enää seksiä ei tarvitse odotella viikkoja vaan yleensä sitä saa jo viimeistään toisilla panotreffeillä. Tosiaan kannattaa miettiä myös mistä seuraa etsii. Jos menet baariin kiertämään et voi olettaa että kaikki ovat valmiita hyppäämään samana iltana sänkyyn.

Netti mahdollisti nopeat yhden yön suhteet

Seksiseuraa haetaan nykyään suurimmaksi osaksi netistä. Nettiin on ilmestynyt paljon täysin anonyymejä palveluita, mistä pystyt hakemaan seksiseuraa omalta paikkakunnalta.

 •  Jos haluat seuraa seksiin paras tie on hakea sitä netistä
 • Luomalla profiilit eri seksitreffisivustoihin sinun on helppo ja nopea hakea seuraa itsellesi

Palveluiden paras puoli on se että ne ovat 100% anonyymejä.

Palveluiden käyttäjät kertovat mieltymyksistään ja profiilikuvat ovat hyvinkin paljastavia. Profiilin tekeminen seksitreffisivustoille usein täysin maksutonta.

Luomalla profiilin pääset siis täysin veloituksesta katsomaan oman paikkakunnan tarjontaa ja sopimaan panotreffejä. Selvää on sinun on todella paljon helpompaa saada seuraa seksiin netistä ja pääset sitä harrastamaan paljon perinteisiä teitä nopeampaa. Miksi?

Seksitreffipalveluhiin profiilin luoneet ovat kiinnostuneet saamaan seksiä. Sopimalla panotreffit ja sopimalla hieman säännöistä voit saada helposti jopa samana iltana.

 • 100% anonyymit palvelut ovat helppoja ja nopeita käyttää
 • Helppo hakea seuraa miehistä ja naisista niin heteroista kuin homoista
 • Luomalla profiilin pääset katsomaan oman paikkakunnan tarjontaa ja pyytämään treffeille
 • Helppo hakea salasuhdetta tai panokaveria ilman turhia tunteita.

Voit siis hankkia nopean yhden yön suhteen vaikka samaksi illaksi? Näppärää.

Jos haluat kokeilla palveluita listasimme luotettavat palvelut – testaa ja näet kuinka helpoa seksin saaminen on. Älä odottele ja turhaudu kun et saa seksiä – Paras vinkki on suunnata nettiin ja hankkia sellaista seuraa joka seksiä kaipaa.

Tutustu tästä palveluihiin ja hanki helposti seuraa!

Jätä kommentti