Fuckbuddy eli panokaveri netistä

Moni seurannälkäinen miettii panokaverin eli fuckbuddyn hankkimista. Erityisesti 2010-luvun alusta lähtien on Suomessa alettu harrastaa pelkkään seksiin perustuvia no strings attached -suhteita.

Nettideittisivustoilta voi jokainen helposti huomata sen, että tämä noin 5 vuotta sitten alkanut buumi on edelleenkin vahvasti päällä. Totta kai netistä haetaan myös seuraa tositarkoituksella, mutta se ei ole enää se yleisin vaihtoehto.

Kokeile näitä:

Sexpartner.fi
FlirtFair.fi
VictoriaMilan.fi

Nykyään netistä haetaan eniten panokaveria (engl. fuckbuddy), jonka kanssa pääasiassa vain sekstaillaan.

Hanki Fuckbuddy eli panokaveri netistäLöydä Fuckbuddy netistä – Panokaveri jopa omalta paikkakunnaltasi

Erityisesti Suomen opiskelijakaupungeissa on tarjontaa pelkälle panoseuralle. Monet opiskelijat elävät villiä ja vapaata elämää, johon kuuluu myös irtosuhteiden harrastaminen.

Fuckbuddy kannattaa hankkia omalta paikkakunnalta, että jatkossa panokeikkojen sopiminen on molemmille helpompaa. Voitte lyhyelläkin varoitusajalla sopia tapaamisen. Kannattaa muistaa, että pelkkä panosuhde vaatii sitä, että seksin harrastaminen on mahdollisimman helppoa. Jos partneri joutuu ajamaan luoksesi vaikka toisesta kaupungista, saattaa panosuhde muuttua helposti joksikin vakavammaksi, varsinkin jos vietätte toistenne kanssa paljon aikaa.

Jos asut näillä paikkakunnilla, on sinulla erityisen paljon valinnanvaraa panokavereissa:

  • Helsinki
  • Espoo
  • Turku
  • Tampere
  • Oulu
  • Jyväskylä
  • Rovaniemi
  • Kuopio

Sexpartner.fi on seksideittisivusto, jolta löydät tuhansia seuraa etsiviä suomalaisia. Klikkaa itsesi mukaan! 

Panoseuraa heti

Fuckbuddy tuo intohimoa elämään

Joillekin seksi kuuluu pelkästään parisuhteeseen tai jopa pelkästään avioliittoon, mutta kaikki eivät allekirjoita näitä näkemyksiä. Joillekin seksi on nautinnollista sellaisenaan, eikä vaadi partnerilta sen enempää edellytyksiä. Toiset haluavat vain nauttia niistä seksin parhaista puolista ilman, että mukaan tulee parisuhteen rajoitteita ja haasteita.

Mikäli sinä uskot kuuluvasi siihen joukkoon, joka uskoo seksin olevan nautinnollista siinä missä mikä tahansa muukin asia, eikä seksin harrastaminen vaadi mitään sen enempää, saattaa panosuhde sopia juuri sinulle.

Seksi on erittäin tärkeä osa useimpien ihmisten elämää. Mieti jos tämä osa-alue olisi sinun elämässäsi ratkaistu tyydyttävästi. Voisit tapailla vaikka muutamaakin panokaveria, joiden kanssa saisit tyydytettyä kaikki tarpeesi. Eikö kuulostaisi upealta?

Panosuhde naiselle netistä

Panokaverin eli fuckbuddyn etsiminen on järkevää tehdä netissä. Jos sitä vertaa esimerkiksi baariin, voi helposti nähdä muutamia selviä etuja. Voidaan jopa sanoa, että netistä löydetyt panokamut ovat aivan eri luokkaa kuin ne baareista kotiin raahatut.

Ensinnäkin baareissa ravaaminen on todella kallista. Rahaa menee pääsylippuihin, narikkoihin, drinkkeihin, takseihin jne. Ja siihen kuluu myös todella paljon aikaa! Jos sinulla on parempaa tekemistä kuin istua baarissa, niin suosittelen nettideittisivustoja.

Baareissa on myös sekin huono puoli, että sieltä mukaan saadut kumppanit ovat useimmiten humalassa. Tämä käytännössä tarkoittaa ihan suoraan sitä, että seksin laatu on todella huono, jos sitä seksiä edes ehtii saada ennen kuin kumppani sammuu.

Netistä bongatut seksikaverit ovat aivan eri luokkaa. Tapaamiseen tullaan käytännössä 100% selvinpäin, hyvin pukeutuneena ja kaikki on muutenkin valmiina hyvää seksiä varten. Kun hommat on hoidettu, kaikkoatte omille teillenne ja päivä jatkuu taas vanhaan tapaan.

Miten valita hyvä panokaveri?

Kannattaa heti ensimmäisenä miettiä sitä, minkälainen suhteesi tulee olemaan tähän tulevaan panokaveriin. Moni tekee sen virheen, että hankkii panokaveriksi seurustelukumppaniksi sopivan ihmisen. Ei fuckbuddyn kuulu täyttää niitä samoja kriteereitä, jotka asettaisit puolisollesi.

Sinulla on lupa haluta jotain todella villiä, jotain vaarallistakin. Ei panokaveriksi kannata valita ujoa ja hiljaista, ellei se sitten ole sinun erityinen fantasiasi. Aseta fuckbuddyn kriteerit sen mukaan, että minkälaista seksiä toivot saavasi. Tarkoitushan on harrastaa vain seksiä – tai siis tarkoitus on harrastaa pelkästään erittäin hyvää seksiä!

Hanki siis fuckbuddy netistä!

SivustoSiirry sivustolle
sexpartnerSexPartner.fi on luotettava suomalainen panotreffisivusto. Profiilin luominen on ilmaista.


Luo ilmainen Sexpartner.fi profiilisi tästä >>
FlirtfairFlirtFair.fi tarjoaa sinulle täysin anonyymin tavan hankkia panotreffit - asuitpa missä tahansa päin Suomea. Profiilin luominen on ilmaista.

Luo ilmainen FlirtFair.fi profiilisi tästä >>
Victoria Milan

VictoriaMilan.fi on suosittu suomalainen salasuhdesivusto. Profiilin luominen on ilmaista.

Luo ilmainen VictoriaMilan profiilisi tästä >>