Anaaliseksiä ensimmäistä kertaa – lue vinkit hyvään anaaliseksiin

anaaliseksiä ensimmäistä kertaa

Anaaliseksi eli peppuseksi on yleistynyt ja yhä useampi pariskunta haluaa kokeilla sitä. Anaaliseksiä on harrastettu pitkään, mutta viimeaikoina siitä on tullut hyväksytympää ja peppuseksiä nauttiikin makuhuoneissa yhä useampi suomalainen pariskunta. Anaaliseksi ei ole nautinnollista pelkästään antavalle, vaan myös peppuseksiä saavalle. Anaaliseksiä ensimmäistä kertaa harkitsevan pariskunnan kannattaa lukea Deittivinkit.com sivuston parhaat vinkit peppuseksiin, niin ensimmäinen peppuseksikerrasta tulee nautinnollista ja molemmat osapuolet saavat siitä seksuaalista mielihyvää.

Etsitkö seuraa peppuseksiin? Kokeile näitä

Kokeile näitä:

Sexpartner.fi
FlirtFair.fi
VictoriaMilan.fi

Kenen kannattaa kokeilla anaaliseksiä?

Anaaliseksi sopii kaikille.

Anaaliseksi on erittäin kiihoittavaa ja antaa seksuaalista mielihyvää niin sitä antavalle kuin ottavalle osapuolelle. Pepun alue on erittäin tuntoherkkä ja pelkkä sen koskettelu tuottaa seksuaalista mielihyvää.

Ensimmäistä kertaa anaaliseksiä kokeilevan kannattaa pitää mielessä että penetraation ei tarvitse kuulua aina anaaliseksiin. Peräaukkoa nuolemalla, hieromalla ja stimuloimalla voit viedä toisen kovaan orgasmiin. Voitte siis sopia kun mietitte ensimmäistä kertaa kokeilevanne peppuseksiä että alussa kokeilette pelkästään stimuloida, nuolla ja hieroa peppua ilman, että mitään laitetaan sisään. Tämä on hyvä tapa päästä kokeilemaan miten peppuseksi sopii teidän seksielämään.

Fakta on että anaaliseksistä nauttii suurin osa sitä kokeilleista pariskunnista. Osa naisista ei halua kokeilla anaaliseksiä vaikka voisivat nauttia siitä kovasti. Usein antamalla mahdollisuus ja keräämällä uskallusta kokeilla peppuseksiä ensimmäistä kertaa voi se yllättää todella positiivisesti ja siitä voi tulla luonteva osa seksielämää.

Peppuseksiä vain kun siltä oikeasti tuntuu!

Kaikki eivät pidä anaaliseksistä eivätkä edes ajatuksesta siitä. Seksikumppanillasi on siis täysi oikeus kieltäytyä eikä kenenkään tarvitse kokeilla anaaliseksiä vastentahtoisesti. Pidä siis oma mielesi ja kerro jollet halua kokeilla peppuseksiä. Ajatus anaaliseksistä voi olla vastenmielinen miehelle kuin naiselle. Anaaliseksistä kiinnostuneen naisen kannattaakin muistaa että mies ei välttämättä halua peppuasi.

Peppu on aah niin paljon pillua tiukempi!

Suurin osa miehistä haaveilee peppuseksistä, jolleivat ole pääseet sitä kokemaan. Miksi mies sitten haluaa tunkea sen sinne peppuun? Mies nauttii ajatuksesta tiukasta pepusta. Fakta on että emätin ei ole yhtä tiukka ja nautinnollinen miehelle kuin peppureikä. Mies kokee siis peppuseksin nautinnolliseksi ja usein pepun tiukkuus tekeekin siitä miehelle todella nautinnollista. Naisen kannattaakin miettiä millaista nautintoa hän voi miehelleen saada aikaseksi antaessaan miehen kokeilla naida peppuun.

Anaaliseksi on nykyään hyväksyttyä

Anaaliseksi oli aikaisemmin tabu. Siitä ei puhuttu eikä sitä harrastettu vaikka oikeasti se oli todella yleistä. Vaikka peppuseksi on liitetty mielikuvissa homoeroottiseksi ei se sitä todellakaan ole. Mies ja nainen voivat nauttia anaaliseksistä todella paljon. Yhä useampi mies tahtoo päästä kokemaan anaaliseksiä naisen kanssa ja tarvitsevat naisen suostumuksen siihen. Naisen kannattaa muistaa, että peppuseksiiin liittyy todella vahva ensimmäisen kerran viehätys eli se että annat miehen kokeilla anaaliseksiä kanssasi ei todellakaan tarkoita että mies haluaisi jatkossa ainoastaan panna sinua peppuun.

Milloin kokeilla anaaliseksiä?

Usein mies kysyy naiselta haluaisiko tämä kokeilla anaaliyhdyntää. Jos epäröit kannattaa ehkä vielä odottaa. Sinun pitää luottaa mieheen ja se että et halua peppuseksiä ei vahvassa suhteessa estä parisuhdettanne tai hyvää seksielämää. Voit siis rohkeasti kieltäytyä. Mies voi kysyä sitä mikset uskalla tai etkö luota häneen. Voit kertoa mikäli anaaliseksi ei kiinnosta sinua tai avata niitä asioita miksi et halua sitä kokeilla miehellesi. Suostuminen anaaliseksiin on avain että voit nauttia siitä. Sinun pitää siis pystyä anaaliseksissä rentoutumaan täysiin ja luottamaan kumppaniisi.

Se ajankohta milloin kokeilla anaaliseksiä – sen kyllä huomaa. Kuuntele kehoasi ja miltä sinusta tuntuu. Kerro miehellesi rohkeasti jos et uskalla vaikka olisitte sopineet kokeilevanne anaaliseksiä. Molempien pitää kuunnella toisiaan ja myös hyväksyä jos toinen ei haluakkaan kokeilla anaaliseksiä.

Nainen päättää tahdin

Anaaliseksissä on kyse myös vallantunteesta. Mies haluaa sinua ja haluaa työntyä sinun peppuusi. Ensimmäistä kertaa peppuseksiä kokeilevan tulee muistaa että päätösvalta siitä saako peppuun mennä on aina naisella. Voit siis kertoa että halut että peppuasi hyväillään ja hierotaan tai että et halua penetraatiota juuri nyt. Voit siis kieltäytyä vaikka miehesi kuinka haluasi työntyä sinuun. Kun päätätte että mies voi tulla sinuun muista kertoa miltä tuntuu ja tiedä että sinä sanelet ja päätät kuinka hitaasi miehen tulee peppuusi peniksensä tuoda.

Apuvälineet anaaliseksin harrastamiseen

Anaaliseksi ei ole todellakaan yhtä kuin penetraatio. Anaaliseksiä voi harrastaa monella eri tavalla. Tärkeintä alkuvaiheessa on stimuloida, nuolla ja hienoa pepun aluetta eritavoin. Tämä vähentää jännitystä ja usein ensimmäisellä kerralla ei itse penetraatiota tapahdu lainkaan. Anaaliseksiin kannattaa hankkia siihen hyvin sopivat apuvälineet. Alkuun on hyvä hankkia esimerkiksi anaalitappi. Anaalitappi sopii hyvin myös normaaliseksiin ja voittekin ensimmäisillä kerroilla kiihoittaa toisianne ajatuksella anaalipenetraatiosta ja ottaa perusseksiin mukaan anaalitapin. Varsinkin naiselle anaalitappi antaa viitteitä siitä miltä anaaliseksi tuntuu ja seksin harrastaminen anaalitappi pepussa on todella kiihoittavaa. Lisäksi hyviä välineitä anaaliseksiin on erillaiset kiihoittimet sekä dildot. Jos koet että miehellä on iso ja et usko sen koskaan mahtuvan peppuusi on hyvä tapa hankkia eri kokoisia dildoja ja kokeilla niiden avulla.

Ensimmäistä kertaa anaaliseksiä?

Listasimme neljä tärkeintä asiaa mitkä ottamalla huomioon varmistat että kun kokeilette anaaliseksiä ensimmäistä kertaa jää siitä molemmille positiivinen nautinto.

1. Huolehdi siisteydestä

Perushygienia on tärkeää. Pese peräaukko vedellä ja siisti se paperilla. Älä syö paria tuntia ennen anaaliseksiä. Suolen toimisessa normaalisti voit huoletta lähteä kumppanisi kanssa kokeilemaan anaaliseksiä. Normaalisuoli toimii säännöllisesti ja anaaliseksiä harrastavan ruokavalioon kannattaakin ottaa kuidut. Kuituja saat vihanneksista, hedelmistä sekä muista kuitupitoisista ruuista. Peppuseksiä ennen tulee ulostaa ja puhdistaa peräaukon seutu vedellä sekä paperilla. Jos pelkäät ulosteita voit hankkia kaupasta suolihuuhteluun tarkoitetun suolihuuhtelupussin tai peräruisteen joiden avulla suolen huuhtelu sujuu helposti. Peräaukon pesuun sopii hyvin apteekista löytyvät intiimialueelle PH-arvoltaan käyvät intiimialueen saippuat.

2. Käytä aina kondomia

Kondomi on anaaliseksissä tärkeä ja se helpottaa myös siirtymistä anaaliseksistä perinteiseen seksiin. Vieraan miehen tai naisen kanssa tulee aina käyttää kondoomia. Seksitaudit siirtyvät anaalissa kuten normaaliseksissäkin eli huolehdi että sinulla on aina kondomeja saatavilla. Anaaliseksiiin kannattaa valita perinteinen kondomi, ilman juomuja tai nystyröitä. Erikoiskondomit saattavat ärsyttää ja olla kivuliaita varsinkin ensimmäistä kertaa anaaliseksiä kokeilevalle. Huolehdi että ette koskaan siirry suoraan anaalista pilluun. Peräaukon bakteerit voivat aiheuttaa tulehduksen ja huolehtimalle kondomin vaihdosta anaaliyhdynnän ja emättimen välillä vältätte tästä mahdollisesti aiheutuva infektiot

3. Kosteuta peräaukko aina liukkarilla.

Avain hyvään anaaliseksiin on hyvä liukaste. Peräaukko ei muodosta pillun tavoin kiihoittuessaan liukastetta vaan siitä tulee huolehtia. Kiihoittakaa ja rentouttakaa toisenne ja käyttäkää liukuvoidetta. Vesipohjainen liukuvoide on paras valinta anaaliseksiin. Vesiliukuiset liukuvoiteet ovat pitkäkestoisia ja mahdollistavat peppuseksin harrastamisen pitkäänkin. Liukuvoide kannattaa ottaa mukaan jo esileikkiin ja hienoa sitä peräukon ulko- ja sisäpuolelle. Ota liukkari siis mukaan käsillä tapahtuvaan peräaukon hierontaan, anaalitappeihin sekä dildoihin. Näin aktista tulee nautinnollista.

4. Rentoudu ja nauti ensimmäisesta anaaliseksi kerrastasi

Usein anaaliseksiin mielletään kipu vaikka sitä ei tulisi tunkea koskaan. Älkää koskaan kiirehtikö vaan siirtykää itse anaaliseksiin hyvän hitaan esileikin ja ison määrän liukuvoidetta kera. Hyvää anaaliseksiä kokeneet ovat kertoneet että avain orgasmiin ja anaaliseksistä nauttimiseen on aina hyvä rentoutuminen. Pepun sulkijalihakset ovat vahvat ja jännittyneessä tilassa ei mies pääse työntymään peniksen kanssa ilman kipua naiseen peräaukkoon. Uloimpien sulkijalihaksien kontrolointi on opittavissa ja niiden supistamista /rentouttamista kannattaakin harjoitella yhdessä ja omatoimisesti. Sisemmät sulkijalihakset ovat tahdosta riippumattomia ja niiden täydellinen rentoutus vaatii turvallisuuden tunteen sekä täydellisen rentoutumisen. Tärkeintä on siis rentoutua täysin ja tuntea toinen täysin.

Eri asennot sopivat toisille paremmin kuin toiset. Hyvä onkin kokeilla eri asentoja. Alkuun on antaa miehen työntyä parisenttiä sisään ja ottaa penis hitaasti ulos. Käske miehen tulla sisääsi toisella kerralla hieman lisäää ja taas vetäytyä pois. Hitaasti vähän kerrallaan työntymällä mies varmistaa että nainen pysyy rentoutuneena ja anaaliseksi on nautinnollista. Etene siis hitaasti ja muista työntää penistä aina pikkuisen syvemmälle.

Vinkit hyvään anaaliseksiin

Anaaliseksi kiehtoo ja kiinnostaa niin miehiä kuin naisia. Hyvä anaaliseksi antaa miehille ja naisille mahtavan tyydytyksen ja jo pelkkä peräaukon koskettelu ja hieronta on todella kiihoitavaa molemmille osapuolille. Usein ennakkoluulot ovat este anaaliseksiin. Älä siis anna ennakkoluulojen olla este, vaan kokeile rohkeasti anaaliseksiä. Kaikki eivät koskaan tule kokemaan tai pitämään anaaliseksistä. Usein kumminkin tässäkin on kyse ennakkoluuloista tai siitä että useimmat uskovat peppuseksin olevan pelkkä penetraatio mitä se ei todellakaan ole.

Harhakäsitykset että anaaliyhdyntä sattuu tai että peräaukko venyy kannattaa unohtaa. Tärkeää on kumminkin hyvä intiimihygienia ja oman miehen / naisen kuunteleminen. Keskustelu peppuseksistä herättää molempiin luottamusta ja rentouttaa molempia. Peppuseksi ei saa koskaan tulla yllätyksenä kummallekkaan osapuolelle. Käytä aina kondoomia ja muista että sotkuja voi aina tulla ja niihin tulee varautua.

Hitaasti eteneminen ja liukuvoide ovat avain hyvään anaaliseksiin. Edetkää siis hitaasti, tuntekaa kumppaninne ja älkää suinpäin rynnätkö itse anaalipenetraatioon. Anaaliseksi on nautinnollista ja kiihoittava ajatus anaaliseksistä voi aiheuttaa monelle uskomattomia orgasmeja. Voit siis kiusoitella, hieroa ja nuolla anaalia. Tämä voi pelkästään aiheuttaa uskomattomia orgasmeja. Peräaukon seutu on todella erogeeninen alue ja sen hyvä käsittely perinteisen seksin aikana voimistaa usein orgasmia. Älä siis lähde ensimmäisellä kerralla itse penetraatioon vaan kiusoittele ja nautiskeltaa parinne kanssa peräaukon koskettelusta ja käsittelystä esimerkiksi dildon avulla.

Esileikki on tärkeässä osassa hyvää anaaliseksiä. Sormet ,Kieli ja seksilelut kannattaa ottaa mukaan peppuseksiin. Näiden avulla voitte lämmitellä ja varmistaa, että peppu on valmis itse penetraatioon. Miehen kannattaa muistaa että itse työntyminen anaaliin tulee tehdä aina hitaasti ja rauhallisesti ison määrän liukastetta kera. Naisen kannattaa muistuttaa miestä että penis tulee työntää alkuun vain muutamia senttejä pepun sisään ja hitaasti ulos. Seuraavalla kerralla voi taas työntyä hieman lisää sisään. Toimi siis hitaasti ja työnny sisään varovasti aste asteelta lisää työntyen. Näin naisen peräaukon lihakset rentoutuvat ja pääset lopulta työntymään naisen peräaukooon täysin kivuttomasti kokonaan. Ensimmäisellä kerralla kivuton työntyminen on avain myös siihen että anaaliseksiä harrastetaan myös jatkossa. Eli miehet maltti on valttia peppuseksissäkin!

Vinkkejä anaaliseksin harrastamiseen

1. Rennot lihakset

Älä jännitä lihaksia anaaliseksissä. Rentoutuminen on tärkeää ja jos rentoutuminen ei onnistu kannattaa odottaa ja koittaa uudestaa toisella kerralla

2. Harrasta ilman sotkuja

Peppu on mahdollista puhdistaa suolihuuhtelupussin avulla. Suolihuuhtelupusseja saa apteeskista. Hyvä muistisääntö on olla syömättä 2h ennen anaaliseksiä. Ennen seksiä kannattaa peppu puhdistaa intiimialueelle sopivalla neutraalilla saippualla ja huuhdella huolellisesti vedellä. Näin vältät turhat soptkut

3. Vesiliukoinen hyvä liukaste

Anaaliseksiin löytyy siihen tarkoitettuja liukasteita. Anaaliseksiin sopii hyvin vesipohjaiset liukasteet jotka ovat liukkaita pitkään ja mahdollistavat anaaliseksin harrastamisen pitkään

4. Ota lelut mukaan lisäämään nautintoa ja helpottamaan ensimmäistä kertaa

Esimerkiksi anaalitapit ja dildot ovat mukavia anaaliseksissä. Anaalitappi lisää perusseksissäkin naisen saamaa nautintoa. Miehet rakastavat panna naista takaa päin kun tällä on anaalitappi tai dildo pepussa. Ota siis seksilelut mukaan niin normaaliin kuin anaaliseksiin. Näin lisäät nautintoa!  Anaalitapit ovat liukastettuina kivoja pepussa myös muun seksin yhteydessä.

Voiko anaaliseksistä nauttia jos miehellä on todella iso penis?

Nainen nauttii pienestäkin peniksestä anaaliyhdynnässä ja usein se voi pieni penis voi varsinkin ensimmäisellä kerralla olla helpotus. Iso penis sopii kumminkin täysin anaaliseksiin ja myös isolla peniksellä varustettu mies voi antaa naiselle nautinnollista peppuseksiä ilman kipuja. Tärkeintä on huolehtia liukuvoiteesta ja edetä hitaasti. Iso penis vaatii täydellistä rentoutumista ja todella hidasta etenemistä. Avuksi kannattaa ottaa eri kokoiset dildot. Dildojen avulla on helppo hitaasti kokoa vaihtamalla rentouttaa peräaukko ja nainen pystyy pikkuhiljaa rentoutumaan isolle kalulle. Rentoutuessa peräaukko on löysä jolloin isokin penis mahtuu sisään kivuttomasti.

Venyykö peräaukko anaaliseksistä?

Anaaliseksistä puhuessa käy usein keskustelun aiheena peräaukon venyminen. Usein tämä on vain ja ainoastaan tuntemus joka aiheutuu siitä että rentoudut täysin anaaliseksissä. Rentoutuessaan peräaukon lihakset ovat löysät joka tuntuu samalta kuin peräaukko olisi löystynyt. Peräaukko ei siis löysty mutta kipuja tulee aina kuunnella. Aina kun anaali ei satu voit olla varma että kaikki menee niin kuin pitää. Huolehdi hyvästä kosteutuksesta ja etene hitaasti niin peräaukon seutu pysyy kunnossa ja anaaliseksistä voi nauttia ilman huolta.

Kokeile, nauti ja kiihoitu anaaliseksistä!

Älä ole ennakkoluuloinen vaan kokeile rohkeasti anaaliseksiä!

Jätä kommentti