9 parasta vinkkiä miten lähestyä naista deittipalvelun kautta

Selasitko Sexparner.fi palvelun profiileja?  Löysitkö naisen jonka profiili kiinnostaa ja haluaisit saada hänet seksitreffeille? Et tiedä miten toimia?  Lue 10 parasta vinkkiä mitkä vaikuttavat siihen saatko naisen kiinnostumaan sinusta, kun lähestyt häntä treffisivuston kautta.

Sexparner.fi sivustolla ja muissakin deittipalveluissa  naiset saavat ison määrän yhteydenottoja päivittäin ja onkin tärkeää toimia oikein naista lähestyessä ensimmäistä kertaa. Sinun täytyy erottua massasta, jotta saat naisen kiinnostumaan ja hän vastaa sinulle. Näin olet askeleen lähempänä treffeijä

Lue vinkit ja toimi jatkossa oikein!

 1. Lähestyessäsi naista älä kehu itseäsi vaan osoita kiinnostusta naista kohtaan. Tee selväksi että olet kiinnostunut hänestä ja haluat tutustua häneen paremmin.
 2. Älä sorru lähettämään samoja viestejä useille naisille. Nämä uudelleen lähetetyt viestit kyllä tunnistaa helposti. Muista siis yksilöidä viestit juuri sille naiselle josta olet kiinnostunut.
 3. Ole tarkkana kun lähetät viestejä. Tarkista aina viestin oikeinkirjoitus ja  että viestisi sisältö on looginen käytyyn keskusteluun. Suuret määrät kirjoitusvirheitä ja asiavirheitä antavat sinusta tyhmän kuvan eikä kukaan nainen tykkää sivistymättömistä miehistä.
 4. Sisällytä viesteihin huumoria ja käytä sitä myös treffeillä. Pelleistä ei kukaan tykkää, mutta jos nainen huomaa että ymmärrät huumoria ja osaat käyttää sitä fiksusti ja hieman flirttailevaan sävyyn niin olet oikealla polulla. Kun saat naisen hymyilemään niin olet askeleen lähempänä tilannetta missä pääset treffeille.
 5. Ole kohtelias. Herrasmiehet tunnistetaan ja heille myös vastataan. Esitä siis kiinnostuksesi viestissä selkeästi ja ole kohtelias – huomaat pian miten yllättävänkin paljon pelkät hyvät käytöstavat viesteissä ja puheluissa vaikuttavat siihen miten monille treffeille pääset
 6. Älä ole liian itsevarma. Naiset pitävät itsevarmoista miehistä, mutta älä esitä liian itsevarmaa. Menestyt ja pääset paljon paremmin ja useammille treffeille osoittamalla että omaat hyvän itsevarmuuden ja osoitat samalla herkkyyttä.
 7. Osoita että olet tosissasi panostamalla profiiliin. Hyvä profiilikuva ja hyvin kirjoitettu kuvaus palvelussa itsestäsi vaikuttavat suoraan siihen moniko nainen sinuun ottaa yhteyttä ja myös siihen moniko nainen vastaa viesteihisi kun olet heitä lähestynyt.
 8. Älä kerro ominaisuuksiasi vaan kerro mitä nainen saa kun lähtee kanssasi treffeille. Älä siis kirjoita viestissä että olet lihaksikas ja urheilullinen. Kirjoita ennemmin, että joudut treenaamaan paljon koska olet vapaapalokunnassa pintapelastajana mikä vaatii fysiikalta paljon.
 9. Pitkä viesti saa paremmin vastauksia kuin lyhyt. Lyhyet viestit eivät useinkaan saa vastauksia. Kirjoita selkeä ja hieman pitempi viesti kun otat yhteyttä sinua kiinnostavaan naiseen. Nainen huomaa että olet nähnyt vaivaa ja olet oikeasti kiinnostunut ja saat paremmin vastauksia ja pääset myös paremmin treffeille. Muista olla selkeä!

Etkö ole vielä hankkinut treffi / seksiseuraa netistä?  Yksi suomen suosituimmista palveluista seksiseuraa hakevien keskuudessa on Sexparner.fi.  Luo ilmainen profiilisi ja pääset selailemaan ja etsimään seuraa omalta alueeltasi!

 

KOLME VAIHTETTA ONNISTUMISEEN

 1. Luo ILMAINEN profiisi esimerkiksi todella suosittuun SexPartner.fi sivustoon.
 2. Lisää profiiliisi kuva. Kuvalliset profiilit saavat n. 15 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat.
 3. Odottele yhteydenottoja TAI ota itse yhteyttä kiinnostaviin miehiin ja/tai naisiin.

LUO PROFIILI – SOVI TREFFIT – SAA HELPOSTI

Jätä kommentti